donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / SuperSong Bladmuziek lanceert mobiele website
SuperSong Bladmuziek lanceert mobiele website

SuperSong Bladmuziek lanceert mobiele website

  • Nederland
  • Op 25 maart 2014 is de website van SuperSong Bladmuziek geoptimaliseerd voor mobile gebruikers. De keuze om een mobiele versie te ontwikkelen kwam door de recente trend, waarin opviel dat klanten steeds vaker via een mobiel toestel de website bezoeken.
  • iphoneprev
  • SuperSong Bladmuziek
  • http://www.supersong.nl
  • olivier@supersong.nl

Bezoekers kunnen voortaan van waar ze zich ook bevinden, voor de nieuwste bladmuziek terecht op www.supersong.nl met hun mobiele telefoon en tablet. De website past zich automatisch aan op de grootte van het scherm, waardoor zoomen niet meer nodig is.

Prettige navigatie
Alle functionaliteiten van de website zijn behouden en bruikbaar gemaakt voor een mobiel toestel. Het menu is te openen door op de knop rechts bovenaan de pagina te klikken en vanuit daar is de website gemakkelijk te navigeren. Het inloggen, het zoeken van bladmuziek en alle andere informatie van de volledige website is te vinden op de mobile versie.

Makkelijk speelbare bladmuziek van SuperSong
Al meer dan 40 jaar is SuperSong Bladmuziek het adres voor makkelijk speelbare bladmuziek in Nederland. In tegenstelling tot veel bladmuziekboeken wordt bladmuziek uit de SuperSong Serie altijd in dezelfde stijl gearrangeerd, zodat een nieuw nummer nog sneller eigen gemaakt kan worden. Ga voor meer informatie over de voordelen van SuperSong naar www.supersong.nl.

Over Olivier Janssen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top