donderdag, december 2, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / Suzan Wolters: Wie zegt dat spelen alleen voor kinderen is?
Suzan Wolters: Wie zegt dat spelen alleen voor kinderen is?

Suzan Wolters: Wie zegt dat spelen alleen voor kinderen is?

  • Nederland
  • Zaterdag 24 en zondag 25 oktober 2015 gaat het grootste evenement ter wereld op het gebied van poppenhuizen, poppenhuisminiaturen, poppen en teddyberen, plaatsvinden in Nederland! Evenementenlocatie Brabanthallen in Den Bosch zal dan omgetoverd worden tot het bruisende hart met exclusief speelgoed voor volwassenen.
  • Persfoto Poppenhuis met antieke pop en teddybeer 1486x1500
  • Niesje Wolters van Bemmel
  • http://www.niesjewolters.nl
  • info@niesjewolters.nl
  • antieke-Steiffberen

In 2015 bestaat deze grote internationale beurs 25 jaar en dat gaan we vieren met een omvangrijke uitbreiding: een grote internationale poppenhuizen en miniaturenbeurs! Daarnaast vindt de poppen en teddyberenbeurs plaats. Samen bundelen we dit evenement tot een ongekend paradijs voor verzamelaars en hobbyisten samen met ca. 400 deelnemers. Dat betekent voor de bezoekers een bijzondere wandeling langs 1500 meter verkoopstands boordevol artikelen die tot de verbeelding spreken!

De publieke belangstelling en bewondering voor poppen, teddyberen, poppenhuizen en poppenhuisminiaturen is onverminderd groot! Momenteel zijn de babypoppen een ware rage, het is onvoorstelbaar hoe levensecht die poppen zijn. Daarnaast is er genoeg ruimte voor nostalgie. Tijdens dit buitengewoon boeiende evenement maak je kennis met poppen- en berenkunst uit lang vervlogen tijden. ,,Een pop of teddybeer dat is pure emotie,” verklaart beursorganisator Suzan Wolters. ,,Mensen hebben als kind een pop of beer als beste kameraadje in bed gehad om in de behoefte aan troost, acceptatie of tederheid te voorzien. Dat heeft een enorme betekenis.” De behoefte om te ‘spelen’ is bij een groot deel van de volwassenen nog altijd sterk aanwezig. Over je poppenverzameling vertellen als je 58 bent, is geen beste binnenkomer op een feestje. Terwijl ontelbaar veel mensen er wel fijne herinneringen aan hebben en dit zorgeloze gevoel stiekem terug willen.’

De beursvloer zal gevuld worden met sfeervolle stands waar alle mogelijke producten verkocht worden voor de creatieve hobbyist die zelf een poppenhuis, pop of teddybeer wil maken. Voor de verzamelaars presenteren deelnemers afkomstig uit Europa en ver daarbuiten hun indrukwekkende assortiment aan hedendaagse en antieke poppen, teddyberen, poppenhuizen en bijbehorende accessoires.

Twee beurzen voor de prijs van één! Openingstijden, entreeprijzen en adres: Zaterdag 24 oktober van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 25 oktober van 11.00 tot 16.00 uur. Adres: Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK ’s-Hertogenbosch Nederland. Entreeprijzen: Volwassenen € 10,- 65+ € 8,- kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene gratis. Vanaf het centraal station rijden ieder kwartier pendelbussen (voor slechts € 2,- koopt u een retourticket).

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top