zondag, januari 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Suzuki Vitara nu als Limited Edition
Suzuki Vitara nu als Limited Edition

Suzuki Vitara nu als Limited Edition

  • Nederland
  • Suzuki presenteert een bijzondere uitvoering van de Vitara. De Vitara Limited Edition biedt extra uitrusting en unieke aankleding tegen een speciale prijs. De oplage van deze extra luxe Suzuki Vitara Limited Edition bedraagt slechts 250 exemplaren. Ondanks zijn exclusiviteit en complete uitrusting, beginnen de prijzen bij 24.999 euro.
  • Van Oord
  • info@vanoord.nl

De Suzuki Vitara Limited Edition is gebaseerd op de Exclusive-versie en verkrijgbaar met de 1.6-liter benzinemotor of de 1.6-liter dieselmotor. In beide gevallen bedraagt het vermogen 88 kW/120 pk. Daarbij biedt Suzuki voor de Vitara Limited Edition de keuze uit zeven carrosseriekleuren.

De uitrusting van de Vitara Exclusive is voor de Vitara Limited Edition uitgebreid met zwarte gepolijste 18 inch velgen, met leder en stof beklede stoelen (bruin-antraciet of zwart-zilver) en lederen bekleding van het dashboard, de middenconsole en middenarmsteun. De armsteun is bovendien voorzien van een draadloze telefoonoplader.

De Vitara Limited Edition is verder te herkennen aan de luxe mattenset met randen die met de ledersoort nubuck zijn afgewerkt, een sportgrille, verchroomde motorkap-ornamenten en skidplates ‘Outdoor’ aan voor- en achterzijde. Om het exclusieve karakter van de Vitara Limited Edition andermaal te benadrukken, is het dashboard voorzien van een genummerde Limited Edition-badge.

De extra uitrusting van de Vitara Limited Edition heeft een waarde van circa € 4.400,-. Hiermee bedraagt het voordeel € 2.000,-. Tevens kunnen kopers van een nieuwe Suzuki Vitara, ongeacht de uitvoering, profiteren van € 1.500,- instappremie. De Vitara Limited Edition is per direct leverbaar bij de Suzuki-dealer.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top