maandag, mei 27, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Europa / SynerTrade lanceert nieuwe mobiele inkoopfuncties met SynerMobile
SynerTrade lanceert nieuwe mobiele inkoopfuncties met SynerMobile

SynerTrade lanceert nieuwe mobiele inkoopfuncties met SynerMobile

  • Nederland
  • Met SynerMobile lanceert SynerTrade een nieuwe mobiele versie van het eProcurement platform SynerTrade Accelerate. SynerMobile geeft inkopers via de smartphone overal en altijd toegang tot geavanceerde leveranciersinformatie, productcatalogi en diverse goedkeuringsprocessen. Met deze nieuwe functies is inkoopsoftwarespecialist SynerTrade de pionier die inkopers uitgebreid mobiel zaken kan laten doen in grootzakelijke organisaties. Deze mobiele applicatie is een nieuwe versie van SynerMobile die in 2013 werd gelanceerd.
  • http://www.persberichten.com/
  • synertrade@mcspr.nl

Met de vorige SynerMobile app had de inkoper via zijn of haar mobiel alleen toegang tot de leveranciersdatabase, de contracten en het forum waar ervaringen werden uitgewisseld. Met het nieuwe SynerMobile, dat op de meest populaire besturingssystemen draait, kan het hele inkoopproces vanaf de mobiel beheerd worden. Zo geven de leveranciersgegevens inzicht in de individuele prestaties per leverancier. Via de ‘shopping cart’ kan elke medewerker eenvoudig vanaf zijn smartphone inkoopaanvragen doen. Goedkeuringsprocessen vanaf de mobiel kunnen in verschillende stadia plaatsvinden zoals goedkeuring geven op het toevoegen van een leverancier, toekennen van (nieuwe) contracten en verschillende inkoopverzoeken.

“Een succesvolle inkoper moet overal en altijd zaken kunnen doen. Ons productbeleid is altijd gericht op de ontwikkeling van mobiele oplossingen. In een globaliserend en concurrerend landschap worden steeds meer eisen gesteld aan accurate inkoopprocessen en het verbeteren van leveranciersrelaties, ongeacht waar je bent”, meldt Frank Le Tendre, Executive Vice President Western Europe en Managing Director van SynerTrade in Frankrijk.

Sebastian Dumas, Pre-Sales Manager van SynerTrade: “Onze mobiele applicaties zijn zo ontworpen dat routinematige en tijdrovende taken drastisch vereenvoudigd worden. De inkoper kan nu met een paar kliks zijn inkoopactiviteiten regelen terwijl hij of zij onderweg is of ergens staat te wachten. Zo houdt de inkoper tijd over voor de wat meer complexere taken op andere momenten van de dag. De SynerMobile app is de oplossing voor de belangrijkste uitdagingen op het vlak van mobiliteit en databeheer van leveranciers.”

Over SynerTrade
Met ruim 500 klanten wereldwijd is SynerTrade marktleider op het gebied van softwareoplossingen voor inkoop. SynerTrade Accelerate, het op de cloud gebaseerde platform van het bedrijf, ondersteunt bedrijven bij het gehele inkoopproces met een set flexibele en gemakkelijk te gebruiken applicaties. SynerTrade Accelerate is een complete eProcurement-suite waarmee jaarlijks inkoopopdrachten ter waarde van 500 miljard euro worden afgehandeld. Onder andere Adeo, Alstom, Baloise Insurance, Decathlon, Deka Bank, Engie Groupama, Lafarge, Lindt, Lufthansa, Saint-Gobain, Sanofi, Shiseido, Total, Transdev en Yves Rocher vertrouwen op SynerTrade ter verbetering van de prestaties van hun inkoop- en financiële afdelingen. Het bedrijf telt 15 vestigingen over de hele wereld, waaronder Nederland. SynerTrade biedt klanten 24/7 expertise en lokale ondersteuning in 10 talen bij het optimaliseren van hun processen rond e-sourcing, e-procurement, SRM (Supplier Resource Management), uitgavenanalyses en inkoopintelligentie. Ook productinnovatie kan profiteren van de mogelijkheden die SynerTrade biedt.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top