dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Sytac IT Consulting sluit strategisch partnerschap met Infotel
Sytac IT Consulting sluit strategisch partnerschap met Infotel

Sytac IT Consulting sluit strategisch partnerschap met Infotel

  • Nederland
  • Sytac IT Consulting heeft een strategisch partnerschap gesloten met Infotel Conseil, een dochteronderneming van het aan de Euronext Paris Exchange genoteerde Infotel SA.
  • logo sytac_klein
  • Sytac ICT
  • www.sytac.nl
  • sytac@influx-pr.com
  • Haarlem / Parijs, 14 juli 2015 -- Voor redactionele informatie of interview : Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055-3663034, e-mail: sytac@influx-pr.com
Infotel Conseil zet expansie ook in Nederland voort
Sytac IT Consulting heeft een strategisch partnerschap gesloten met Infotel Conseil, een dochteronderneming van het aan de Euronext Paris Exchange genoteerde Infotel SA.
De samenwerking met Sytac is ingegeven door de toegenomen interesse in de diensten van Infotel Conseil van nieuwe en bestaande klanten in Nederland die al eerder Infotel hebben overwogen, maar de wens hebben geuit voor een lokale vestiging.
Sytac IT Consulting is een erkend expert op het gebied van Java en front-end technologieën voor onder andere de luchtvaart en de bancaire sector.
Bert Kraaikamp
CEO van Sytac
Sterke combinatie Infotel Conseil en Sytac IT Consulting Dankzij de strategische samenwerking met Sytac IT Consulting kan de Infotel-groep het aanbod uitbreiden op de Europese markt, met name in Nederland.
“De gecombineerde expertise van onze twee organisaties biedt efficiënte en innovatieve oplossingen voor grote Nederlandse accounts”, stelt Bert Kraaikamp, CEO van Sytac. “Daarbij ligt de focus op kwaliteit, service en lokale ondersteuning. Dankzij de samenwerking tussen Sytac en Infotel als (lokale) partners kunnen internationale klanten beter op de Nederlandse en Franse markt worden bediend en ondersteund. Daarbij kunnen ze ook gebruik maken van ‘near shore’ activiteiten waarbij zowel Infotel als Sytac de totale projectverantwoordelijkheid op zich kunnen nemen.”
Vanuit circa twintig kantoren in Europa en Noord-Amerika en partners in vier extra continenten werkt Infotel samen met ‘blue chip’ klanten over de hele wereld. Onder die klanten bevinden zich Air France – KLM, PSA Peugeot Citroën, IBM, EDF, Orange, EPO (European Patent Office) en BNP Paribas.
De organisatie levert op maat gemaakte software en applicatieontwikkeling in sectoren zoals de luchtvaart, bankwezen, financiën, automotive en de publieke sector.
Sytac IT Consulting - Rozenstraat 1 – 2011 LS Haarlem.
Tel. 023 532 09 32 – info@sytac.nl

Over Sytac IT Consulting

Met meer dan 200 medewerkers in Nederland is Sytac de vertrouwde partner van vele grote bedrijven voor projecten in Java en Agile-ontwikkeling. Gevestigd in Haarlem werken de Sytac consultants in heel Nederland. Meer informatie: www.sytac.nl
Over Infotel
Infotel is gespecialiseerd in key account management systemen, mobiele databases en groot volume (Big Data). Sinds januari 1999 is het genoteerd op de Euronext Parijs (ISIN code FR0000071797). Op het gebied van technologische innovatie neemt Infotel een speerpuntpositie in bij de ontwikkeling van haar expertise in twee complementaire centra van excellentie: IT-services en software publishing. De omzet van Infotel bedroeg in 2014 meer dan € 157 miljoen en de organisatie heeft meer dan 1.700 medewerkers. Meer informatie: www.infotel.com

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top