vrijdag, oktober 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / T-Mobile en Ben beste koop volgens VARA KASSA
T-Mobile en Ben beste koop volgens VARA KASSA

T-Mobile en Ben beste koop volgens VARA KASSA

  • Nederland
  • De strijd om de 4G-consument is in alle hevigheid losgebrand. Met drie volledig landelijk dekkende 4G-netwerken (T-Mobile, KPN en Vodafone) en een vierde opkomst (Tele2), is er voor de consument voldoende keuze.
  • http://newsroom.t-mobile.nl/
  • pers@t-mobile.nl

Uit onderzoek van het consumentenprogramma VARA KASSA, dat op 16 januari is uitgezonden, blijkt dat het Stel Samen & Stel Bij abonnement van T-Mobile de beste keuze is voor de ‘4G-grootverbruikers’ van data. BEN, het budgetmerk van T-Mobile is de beste keuze voor consumenten met een wat bescheidener verbruik.

Ook komt T-Mobile uitstekend uit de snelheidstesten die door het programma zijn uitgevoerd. KASSA gebruikte hiervoor de OOKLA-speedtest, een app waarmee consumenten zelf de snelheid van hun internetverbinding kunnen meten. T-Mobile publiceert al vier kwartalen op een rij een representatief en onafhankelijke analyse van circa 97.000 OOKLA-speedtesten. De OOKLA-rapporten over de 4G-snelheden van de drie landelijk dekkende netwerken zijn hier te verkrijgen.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top