zaterdag, september 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / T-Mobile rondt overname Vodafone Thuis af
T-Mobile rondt overname Vodafone Thuis af

T-Mobile rondt overname Vodafone Thuis af

  • Nederland
  • Het bestuur van T-Mobile Nederland en Vodafone Nederland hebben vandaag de aandelen overgedragen als laatste stap in de verkoop van Vodafone Thuis aan T-Mobile. De verkoop is daarmee een feit en als gevolg daarvan zijn de klanten en medewerkers overgedragen aan T-Mobile. Het nieuwe bedrijfsonderdeel zal T-Mobile Thuis gaan heten. Voorlopig blijven de diensten onder de naam Vodafone Thuis aangeboden worden. Klanten van Vodafone Thuis merken niets van deze overgang en kunnen met hun servicevragen gewoon terecht op de voor hen vertrouwde plaatsen.
  • T-Mobile
  • pers@t-mobile.nl

T-Mobile kan nu de voorbereidingen treffen om de diensten te rebranden om in de loop van het eerste kwartaal van 2017 als T-Mobile Thuis in de markt te opereren.

Martin Knauer, CEO a.i. van T-Mobile Nederland: “We zijn blij en trots dat we weer terug zijn op de vaste telecommarkt en een enthousiaste club betrokken mensen kunnen toevoegen aan onze organisatie. Dit betekent dat wij onze bestaande klanten én toekomstige klanten straks nog meer keuze kunnen bieden op het gebied van mobiel, vast of een combinatie daarvan.”

T-Mobile Thuis start met circa 150.000 klanten, waarvan ongeveer negentig procent een abonnement heeft met een combinatie van televisie, vaste telefonie en vast internet. Door de overname beschikt T-Mobile nu over een landelijk dekkend vast breedbandnetwerk, waarmee het de Nederlandse huishoudens van snel, vast internet kan voorzien.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top