maandag, juni 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Tablet & Smartphone reparatie
Tablet & Smartphone reparatie

Tablet & Smartphone reparatie

  • Nederland
  • De technische dienst van Audio-Video Bunschoten is uitgebreid met een reparatie service voor smartphone's en tablets.
  • Gooische Repair Service
  • www.gooischerepairservice.nl
  • gooischerepairservice@gmail.com
  • P E R S B E R I C H T
  • P E R S B E R I C H T GRS

                              Opening van de ‘Gooische Repair Service’

Tablet & Smartphone reparatie!

Groot Nieuws voor in Huizen en omstreken ingezetenen.

U kan nu ook uw defecte tablet of smartphone voor reparatie aanbieden.

De Gooische Repair Service is een ‘shop in shop’ formule. Dit houd in dat de service is gevestigd in de winkel van Bunschoten Audio-Video op de Middenweg 19 in Huizen.

De technische dienst kan zich onderscheiden ten opzichte van andere reparateurs door meer dan 30 jaar ervaring in de techniek. En is nu uitgebreid met tablet & smartphone reparatie service.

Wij hebben nagenoeg alle onderdelen van de Apple Iphone’s Ipad’s, de Samsung tablets en smartphones en Htc Smartphones op voorraad. De voor en achterkant van de Apple devices kunnen wij zelfs in diverse kleuren leveren.

De service houdt ook in dat wij uw apparaat thuis op komen halen en bij standaard reparatie’s eventueel de volgende dag terug brengen. Wij streven er naar om uw apparaat binnen 24 uur te repareren.

Naast het repareren van uw apparatuur kunt bij ons in de winkel onder het genot van een kopje koffie. De nieuwste tv’s van Loëwe en Samsung en andere merken audio en video bekijken en uitproberen.

Op Vrijdag 28 Februari tussen16 en 19 uur is de ‘grand’ opening. Hero Müller luidt om 17 uur de officiële opening in. Kom langs en wij geven u antwoord op al uw vragen met betrekking tot smartphones, tablets, t.v.’s audio en video.

Over Danny Heemstra

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top