vrijdag, maart 22, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Taiwanese onderneemster start online woonwarenhuis in Deens design
Taiwanese onderneemster start online woonwarenhuis in Deens design

Taiwanese onderneemster start online woonwarenhuis in Deens design

  • Nederland
  • De grote woonketens uit het hoge noorden krijgen er een concurrent bij in Nederland, vandaag wordt de nieuwe woonwebwinkel Homezy.nl van Debbie Hou gelanceerd. Dit online warenhuis biedt een uitgebreide collectie van bijzondere Scandinavische en West-Europese merken op het gebied van Wonen & Leven, Eten & Genieten en Beauty & Verzorging. Kom je jouw poef, vaas en placemats niet meer bij Jan en alleman tegen.
  • debbie_jet_taco
  • Homezy.nl
  • www.homezy.nl
  • taco@homezy.nl
  • Voor meer informatie over Homezy.nl, interview aanvragen en beeldmateriaal, neem contact op met Taco Scheper, T: 033-7851630, E: taco@homezy.nl. WOUDENBERG, 29 oktober 2013 – De grote woonketens uit het hoge noorden krijgen er een concurrent bij in Nederland, vandaag wordt de nieuwe woonwebwinkel Homezy.nl van Debbie Hou gelanceerd. Dit online warenhuis biedt een uitgebreide collectie van bijzondere Scandinavische en West-Europese merken op het gebied van Wonen & Leven, Eten & Genieten en Beauty & Verzorging. Kom je jouw poef, vaas en placemats niet meer bij Jan en alleman tegen.

HOMEZY.nl: betaalbare, luxe woon- en cadeau artikelen met een groen accent.

Van industriële computers naar kussentjes & kaarsen

De van oorsprong Taiwanese onderneemster Debbie Hou kwam in de jaren ’90 naar Nederland en bouwde met haar partner een succesvol bedrijf op in industriële computers. Vorig jaar verkocht ze het bedrijf dat toen een twintigtal medewerkers telde. Debbie: “We kwamen er al snel achter dat we te jong zijn voor het ‘Zwitserleven gevoel’ en het ondernemersbloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Toen we onze woning aan het herinrichten waren, kwamen we daarbij zulke bijzondere Scandinavische merken tegen dat het idee voor een woonwebwinkel in kwalitatieve, mooie en eerlijke woonaccessoires al snel vaste vormen kreeg.” Man Taco voegt toe: “We hebben een uitgesproken smaak en houden van exclusieve artikelen, maar bij de restyling van ons eigen huis bleek het nog niet zo makkelijk om unieke artikelen te vinden, die niet bij iedereen de woonkamer staan. En het was allemaal peperduur terwijl de materialen en de herkomst niet erg origineel waren. Dat moest beter kunnen vonden wij.”

Gat in de woonmarkt

De ondernemers pakken het rigoureus aan; met een breed en diep assortiment van Scandinavische en West-Europese woonmerken gaat de webwinkel vandaag live na een succesvolle pilot van drie maanden. Debbie: “We hebben goed gekeken naar wat er in de omgeving van Woudenberg wordt aangeboden op het gebied van wonen en lifestyle en springen in een gat. Al onze producten, zoals serviezen, vazen en kandelaars, voldoen aan de 3 Homezy standaarden: betaalbare luxe, uniekheid en eerlijkheid. Dat betekent hoogwaardige kwaliteit, met de garanties en service die daarbij mogen worden verwacht. Tegen betaalbare prijzen. De merken, zoals Broste Copenhagen en Linum, voldoen daarnaast aan de nieuwe richtlijnen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij het productieproces wordt het milieu zo min mogelijk belast en wordt er veel gerecyled. En werknemers verdienen eerlijke lonen. Dat voelt toch extra prettig als je iets koopt?” Taco: “We hebben flink geïnvesteerd in een professionele, gebruikersvriendelijke webshop. De consument verwacht van een webwinkel dat je er met een paar muisklikken kunt slagen met de perfecte aanwinst en dat willen wij bieden.”

Over HOMEZY.nl

Homezy verkoopt artikelen op het gebied van Wonen & Leven, Eten & Genieten en Beauty & Verzorging. De webshop is in 2013 opgericht door Debbie Hou en Taco Scheper. Bij Homezy.nl vind je woonartikelen van merken zoals Broste Copenhagen, D&M Depot, Linum, Carus en The Go Round. Daarnaast vind je er beautyproducten van het biologische merk O’right en de lekkerste soorten biologische groene thee.

Over Homezy

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top