woensdag, september 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Talend gaat platinum partnerschap aan met Sogeti VS
Talend gaat platinum partnerschap aan met Sogeti VS

Talend gaat platinum partnerschap aan met Sogeti VS

  • Nederland
  • Talend (NASDAQ: TLND), een vooraanstaand leverancier van cloud- en big data integratiesoftware, kondigt vandaag aan, dat het een platinum partnerschap aangaat met Sogeti VS, een volledige dochteronderneming van de Capgemini Group en vooraanstaand aanbieder van IT-diensten. De samenwerking combineert de innovatieve data-integratietechnologie van Talend met de uitvoerige dienstenkennis en het klantgerichte model van Sogeti. Dit resulteert in veelomvattende en op maat gemaakte integratie-oplossingen die het mogelijk maken voor klanten uit menige industrietak om bedrijfsinformatie effectiever in te zetten. De nieuwe relatie met Sogeti borduurt voort op de samenwerking tussen Talend en Capgemini die al bijna tien jaar bestaat.
  • Talend
  • info@talend.com

De samenwerking is onderdeel van het Talend Systems Integrator Partner Program, dat is ingericht om bij te dragen aan oplossingen voor de complexe integratievraagstukken waarmee bedrijven van welke omvang dan ook te maken hebben. Als platinum partner gaat Sogeti zijn klanten ondersteunen bij het beter benutten en implementeren van Talends oplossingen om de bedrijfsprestaties te verbeteren, inzichten te vergroten, en om hen een beter begrip van hun klanten te geven als basis voor een betere verstandhouding.

“Het partnerschap met Sogeti biedt zijn adviseurs de mogelijkheid diepgaande kennis op te doen van onze oplossingen, opdat hun klanten veel sneller resultaten boeken met hun data-integratie projecten”, zegt Rolf Heimes, senior director Alliances bij Talend. “We zijn blij dat we de relatie met de Capgemini Group kunnen verdiepen en kunnen optrekken met Sogeti om onze mogelijkheid te vergroten meer bedrijven van dienst te zijn die alles uit hun data willen halen.”

Met meer dan 45 jaar ervaring biedt Sogeti een uitgebreide reeks aan diensten, waaronder Business Intelligence & Analytics, clouddiensten, digitale transformative, product levenscyclus beheer, software-ontwikkeling & -integratie, en testen. Talend heeft Sogeti VS als platinum partner gekozen op grond van diens bewezen successen en stevige ervaring met het toepassen van de modernste technologieën, inclusief big data platformen en clouddiensten.

“In het huidige IT-landschap zoeken bedrijven voortdurend naar mogelijkheden om de meest recente technologieën toe te passen om een voorsprong te halen en te behouden op de concurrent”, zegt Patrick Keyser, vice president bij Sogeti VS. “Door de kracht van Talends oplossingen te combineren met de kennis van Sogeti over bedrijfsbeheer en informatieverwerking, kunnen we onze klanten op maat gemaakte oplossingen bieden die innovatie en efficiëntie binnen hun ondernemingen versterken. We kijken ernaar uit om onze relatie met Talend te verstevigen.”

Het Talend Systems Integrator Partner Program beloont system integrators die zich specialiseren in de producten van Talend met aanvullende verkoop- en marketingdiensten, technische training en ondersteuning, en productlicensies. Via het nieuwe partnerschap biedt Talend aan Sogeti:

  • Training met de optie om in eigen tempo, on-demand en/of publieke trainingklassen te volgen;
  • Go-to-Market Strategie om Sogeti-adviseurs te leren hoe zij Talends producten kunnen verkopen; ook krijgen zij aanvullende verkoop- en marketingkennis;
  • Consulting Services via Live Experts die antwoorden kunnen geven op specifieke productvragen, evenals persoonlijke, 1-op-1 begeleiding;
  • Gezamelijke Opportuniteiten Ontwikkeling en vergaande relaties met kanaalvertegenwoordigers opdat beide bedrijven het maximale kunnen halen uit de samenwerking.

Wie meer wil weten over het portfolio van Talends cloud en big data integratie-oplossingen, of wie wil weten hoe je lid kunt worden van het Talend Systems Integrator Partner Network, kan terecht op www.talend.com of de Talend Partners SI Partner pagina.

Over Sogeti VS
Sogeti VS, een volledige dochteronderneming van Capgemini, is actief in meer dan twintig steden in de VS. Het bedrijfsmodel van Sogeti biedt zijn klanten lokale verantwoordelijkheid en uitgebreide, flexibele toepassingsmogelijkheden. Sogeti is een leider bij het helpen van klanten om praktische IT-oplossingen voor beter
bedrijfsbeheer te ontwikkelen, implementeren en beheren. Met meer dan 45 jaar ervaring biedt Sogeti een uitgebreide reeks aan diensten, waaronder Business Intelligence & Analytics, clouddiensten, digitale transformative, product levenscyclus beheer, software-ontwikkeling & -integratie, en testen. Meer informatie op www.us.sogeti.com

Over Talend
Talends integratie oplossingen laten data-gedreven organisaties toe om meer waarde uit al hun data te halen. Door native ondersteuning aan moderne Big Data platformen haalt Talend de complexiteit uit integratieprojecten, en helpt het IT-afdelingen beter en sneller reageren op de eisen van hun organisatie, en aan voorspelbare kosten. Wereldwijd vertrouwen al meer dan 1.700 Enterprise klanten op de oplossingen en diensten van Talend die gebaseerd zijn op open source technologie. Het hoofdkantoor van Talend (NASDAQ: TLND) is gevestigd in Redwood City, California. Meer informatie op www.talend.com en op twitter @Talend.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top