vrijdag, december 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Tandarts Wateringen
Tandarts Wateringen

Tandarts Wateringen

  • Nederland
  • Bent u op zoek naar een tandarts in Den Haag en omstreken dan bent u bij Filius Tandartspraktijk aan het juiste adres. De praktijk ligt op de grens met Rijswijk en Wateringen.
  • Tandarts Filius
  • http://www.tandartsfilius.nl
  • tandarts.filius@planet.nl

Bent u op zoek naar een tandarts in Den Haag en omstreken dan bent u bij Filius Tandartspraktijk aan het juiste adres. De praktijk ligt op de grens met Rijswijk en Wateringen.

Tandheelkunde

In deze praktijk wordt een groot scala aan moderne tandheelkundige behandelingen uitgevoerd. Een bijzonderheid is het maken van speciale BioSafe vullingen van het biologisch veilige vulmateriaalGlassCarbomeer. Dit vulmateriaal verzorgt het herstel van kleine beginnende gaatjes door rémineralisatie met behulp van Fluoride in aangetast tandmateriaal.

Gebitscontrole

Wij verzorgen voor u uw gebitscontrole en bijbehorende digitale rontgenfoto’s, de gebitsreiniging en noodzakelijke BioSafe vullingen.

Orthodontie Den Haag

Naast reparaties van aangetaste gebitselementen verzorgen wij ook Orthodontie ,cosmetische behandelingen. Wij verzorgen uw gebit zo mogelijk met BioSafe materialen. Dat is belangrijk voor uw gezondheid en voor het milieu, van nu en voor de toekomst.

Voor meer informatie kunt u altijd onze website bezoeken: http://www.tandartsfilius.nl, ook kunt u contact met ons opnemen via:

Tel: 070-3679080
E-mail: administratie.tandarts.filius@kpnmail.nl

Onze praktijk ligt gelegen aan de Lichtenbergweg 4 te Den Haag.

Wij zien u graag tegemoed in onze praktijk.

Tandarts Filius

Tandarts Den Haag, op de grens met Rijswijk en het Westland.

Over Tandarts Filius

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top