woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Economie & Financiën / Tandheelkundige Praktijk start test met Bitcoin
Tandheelkundige Praktijk start test met Bitcoin

Tandheelkundige Praktijk start test met Bitcoin

  • Nederland
  • Dental Correct tandartspraktijk gespecialiseerd in onzichtbare beugels voor volwassenen maakt vandaag bekend een proef te starten met de acceptatie van cryptocurrencies zoals Bitcoin.
  • Dental Correct
  • info@dentalcorrect.nl

Klanten van tandheelkundig praktijk Dental Correct kunnen vanaf vandaag betalen in de drie belangrijkste cryptocurrencies: Bitcoin, Litecoin en Ethereum. Dental Correct geeft aan naast de drie grote cryptovaluta ook ruimte te laten voor betaling met andere cryptovaluta. Maar dit zal dan in overleg moeten gebeuren. In Nederland is Dental Correct de eerste praktijk die de drie grote cryptovaluta gaat accepteren als betaalmiddel.

Dental Correct is altijd op zoek naar nieuwe technologieën die zij in kan zetten binnen tandheelkunde of bij de behandeling met de onzichtbare beugel. De praktijk wil echter ook verder kijken en ziet cryptocurrencies als een belangrijke technologische stap op het gebied van betalingen.

Cryptovaluta zijn een nieuwe vorm van digitaal geld en kunnen worden ingezet voor betalingen zoals dat normaal met bijvoorbeeld dollars of de euro gebeurd. Cryptovaluta zijn revolutionair omdat er geen tussenkomst van een centrale organisatie nodig is om het betalingsverkeer te laten functioneren. De eerste cryptovaluta Bitcoin werd in 2009 voor het eerst geïntroduceerd door uitvinder Satoshi Nakamoto.

Dental Correct is gespeciliseerd in onzichtbare beugels en zit op meerdere locaties in Nederland. Onder meer in Amsterdam, Den haag, Zwolle en Uden. Dental Correct hoort tot de top50 Invalign providers van Europa.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top