zaterdag, september 19, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Tarieven 2017
Tarieven 2017

Tarieven 2017

  • Nederland
  • NS past vanaf 1 januari 2017 de tarieven aan van enkele reizen, dagretours, dagkaarten en abonnementen. De tarieven gaan omhoog vanwege de verwachte inflatie (0,60%). In 2017 daalt de vergoeding die NS betaalt aan ProRail voor het gebruik van het spoor. Met deze daling wordt rekening gehouden in de prijsverhoging. Die valt daarom lager uit dan de inflatie. Zo wordt de prijs van enkele reizen en dagretours verhoogd met gemiddeld 0,39%.
  • NS
  • info@ns.nl

Een van de doelstellingen van NS is om reizigers te verleiden (meer) te reizen in de rustigere daluren. Om die reden wordt de prijs van kaarten zoals Dal Voordeel, Altijd Voordeel, Dal Vrij, Weekend Vrij en Kids Vrij in 2017 (wederom) niet verhoogd.

De prijs voor abonnementen zoals Traject Vrij, het Voordeelurenabonnement en Altijd Vrij/Trein Vrij wordt verhoogd met gemiddeld 0,49%.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top