zaterdag, januari 18, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / Tattoo Conventie Maastricht 2016

Tattoo Conventie Maastricht 2016

  • Nederland
  • De Tattoo, Body Art en Street Art Conventie in Maastricht, dé tattoo beurs van het zuiden, is een internationaal evenement waaraan tattoo artiesten uit binnen- en buitenland deelnemen. Ook is er op deze conventie veel aandacht voor street art: diverse street art kunstenaars zullen deelnemen en hun creativiteit de vrije loop laten.
  • FlyerMaastricht2016
  • Tattoo Expo NL
  • http://www.tattooexpo.eu
  • gerdine@tattooexpo.nl
  • Beste mensen, Via deze weg willen wij u informeren over onze Tattoo, Body Art en Street Art Conventie, die voor de derde maal wordt gehouden in het MECC in Maastricht op 27 en 28 februari 2016. Wij zouden u dankbaar zijn als u onderstaand bericht als persbericht zou willen meenemen. Als u een fotograaf of journalist naar onze conventie wilt sturen kunt u een e-mail sturen naar admin@tattooexpo.eu met de naam van de persoon die komt. Wij zorgen er dan voor dat er een perskaart klaarligt. Bij voorbaat dank, Namens de Tattoo Expo Crew, Rene en Gideon www.tattooexpo.eu
  • PERSBERICHT TATTOO EXPO MAASTRICHT

De Tattoo, Body Art en Street Art Conventie in Maastricht komt er weer aan! In het weekend van 27 en 28 februari a.s. vindt dé tattoo beurs van het zuiden voor de derde keer plaats in het MECC Maastricht.

De Tattoo, Body Art en Street Art Conventie is een internationaal evenement waaraan tattoo artiesten uit binnen- en buitenland deelnemen. Deze conventie staat bekend om de warme, gezellige en vriendelijke sfeer voor bezoekers en deelnemers. Dat de artiesten dit jaar voor het eerst zullen neerstrijken in de foyer van het MECC zal daar nóg meer aan bijdragen!
Bezoekers kunnen zich natuurlijk laten tatoeëren, of simpelweg de kunst van het tatoeëren bewonderen. Men kan shoppen en slenteren langs de diverse kleurrijke stands met kleding, piercing, sieraden en meer. De Grimeshop geeft bodypaint demonstraties en voorziet bezoekers desgewenst van de mooiste lichaamsschilderingen. Natuurlijk is er op de conventie zoals altijd veel aandacht voor street art: diverse street art kunstenaars zullen deelnemen en hun creativiteit de vrije loop laten.

Terug op de conventie: De Tattoo Preservation Service, die volgens een zorgvuldige wetenschappelijke methode getatoeëerde huid preserveert na de dood. Op deze manier verandert uw tattoo in een kunstwerk dat voor altijd blijft. Religieuze organisatie ‘De Kracht van de Veilige Naald’ is ook dit jaar aanwezig om de acceptatie van tattoos te promoten en tatoeëert geheel gratis het symbool van het oudste geloof van de wereld – het Tatooisme – bij een ieder die dat wil.

Op het podium zijn live muziek, optredens en diverse tattoo wedstrijden te zien.

Met uitzondering van een aantal shows is de Tattoo, Body Art en Street Art Conventie kindvriendelijk. De locatie is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

U bent van harte welkom, tot ziens in Maastricht!

Kijk voor het volledige programma, de deelnemerslijst, nieuws en verdere informatie op:

www.tattooexpo.eu

Openingstijden:
Zaterdag 27 februari van 11.00 – 22.00 en zondag 28 februari van 11.00 – 20.00

Entree:
Dagkaart: 15,- euro
Weekendkaart: 25,- euro
Kinderen t/m 11 jaar gratis toegang – één kind per volwassene en onder eigen toezicht.

Over Gerdine Verhoog

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top