donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Team Activia wil Nederland laten schaatsen
Team Activia wil Nederland laten schaatsen

Team Activia wil Nederland laten schaatsen

  • Nederland
  • Gratis tweede toegangskaart ijsbaan bij aankoop van twee Activia producten bij Jumbo! De winter komt eraan en de schaatsen kunnen weer uit het vet! Wil jij altijd al eens gaan schaatsen op een ijsbaan samen met een goede vriend of vriendin? Of misschien wel met je vader, moeder of partner? Grijp dan nu je kans, want Activia en Jumbo geven een 2e toegangskaart voor één van de zes grote ijsbanen in Nederland gratis weg!
  • Danone
  • http://www.danone.nl
  • info@danone.com
  • http://www.danone.nl/OverDanone/Nieuws/

Blijf ook in de winter lekker in je ritme met Activia. Sinds oktober 2012 sponsort Activia van Danone de damesschaatsploeg van Jac Orie, Team Activia. Samen met Jumbo en zes grote schaatsbanen in Nederland wordt geprobeerd zoveel mogelijk mensen aan het schaatsen te krijgen.

Wat moet je doen?

Koop twee Activia producten in een Jumbo supermarkt , lever de kassabon in samen met een speciale voucher (verkrijgbaar in de Jumbo supermarkt) bij de kassa van de ijsbaan en ontvang het tweede toegangskaartje voor één van de zes ijsbanen gratis.

Bij welke ijsbanen kun je terecht?

De volgende zes grote ijsbanen doen dan ook mee aan de aktie: Jaap Eden IJsbaan Amsterdam, De Uithof Den Haag, De Vechtsebanen Utrecht, De Scheg Deventer, Sportcentrum Kardinge Groningen en IJssportcentrum Eindhoven.

Deze actie loopt tot en met 12 november 2013 in alle Jumbo vestigingen; de waardebon kan tot en met 10 december 2013 ingeleverd worden bij een van de deelnemende schaatsbanen. Voor de uitgebreide actievoorwaarden zie www.activia.nl of vraag ernaar bij de servicebalie in deze winkel.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top