vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Team Nederlanders heeft wereldrecord tv-kijken voor het grijpen
Team Nederlanders heeft wereldrecord tv-kijken voor het grijpen

Team Nederlanders heeft wereldrecord tv-kijken voor het grijpen

  • Internationale
  • Maandagavond om 18.00 uur gingen de deuren van het glazen huis op Amsterdam CS op slot en de TV’s aan. De wereldrecordpoging TV-kijken van de vijf twintigers Wouter Olsthoorn, Tanya Witkamp, Jeremy Visser, Kristie Smith en Aytac Sarkmaz ging daarmee van start.
  • Samsung
  • samsungpers.nl
  • pers.nl@samsung.com
  • http://www.samsungpers.nl/team-nederlanders-heeft-wereldrecord-tv-kijken-voor-het-grijpen/

Met nog 24 uur te gaan hebben ze het wereldrecord nu voor het grijpen. Bij een geslaagde poging worden de nieuwe wereldrecordhouders beloond met een gloednieuwe Samsung Curved UHD TV. Hoe gaat het ondertussen met hen?

Deelnemer Jeremy Visser (22) over de sfeer in het glazen huis: “De sfeer met zijn vijven is super, we slepen elkaar er samen echt doorheen. Zo hebben we afgesproken om elkaar wakker te houden met een duw. Wat ook helpt is het team van fantastische butlers dat ons 24/7 ons in de gaten houdt en ons voorziet van heerlijk eten en drinken.”

“We zijn er nu bijna, we laten het nu echt niet meer misgaan. Vrijdagochtend om 10.00 uur pakken we het wereldrecord!”, aldus deelnemer Tanya. Lachend: “En als je toch 88 uur TV gaat kijken wil je wel de beste TV natuurlijk. Met de Samsung Curved UHD TV zit dat helemaal goed, je wordt er echt ingezogen – alsof je in een bioscoop zit.”

De wereldrecordpoging vindt nog tot vrijdagochtend 10:00 uur plaats in de Cuypershal op Amsterdam CS. Het oude wereldrecord TV-kijken staat op 87 uur, als het team het volhoudt tot vrijdagochtend 10:00 uur stellen ze het record met 88 uur een uur scherper.

 

Over Content Editor S .

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top