zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Tekstklik start slim platform voor juiste tekstschrijver en vertaler
Tekstklik start slim platform voor juiste tekstschrijver en vertaler

Tekstklik start slim platform voor juiste tekstschrijver en vertaler

  • Nederland
  • Tekstklik wijst opdrachtgevers de weg naar de juiste tekstschrijver of vertaler op dit nieuw gelanceerde platform. De Nederlandse internetstartup gaat de strijd aan met de bestaande freelance-verzamelsites.
  • Schermafbeelding 2014-01-30 om 15.18.17
  • Tekstklik | Klik in Business
  • www.tekstklik.nl
  • tekstklik@klikinbusiness.nl
  • Noot voor de redactie: Voor nadere informatie of een interview kunt u contact opnemen met Leontine Garcia (06 54 65 21 87) of Colinda Heemstra (06 27 02 51 97). Een pdf van dit persbericht plus bijbehorende bijlagen vindt u op www.tekstklik.nl/persbericht. Tekstklik wijst opdrachtgevers de weg naar de juiste tekstschrijver of vertaler op dit nieuw gelanceerde platform. De Nederlandse internetstartup gaat de strijd aan met de bestaande freelance-verzamelsites.

Tijd voor specialisatie

Tekstklik.nl wordt gerund door twee bevlogen (internet)onderneemsters en voormalig tekstschrijfsters. “Het idee is ontstaan omdat we voor onszelf naar zo’n platform zochten maar deze nergens konden vinden. De freelancemarkt is momenteel verdeeld in een aantal spelers die de hele markt willen bedienen. Kwantiteit gaat hier voor kwaliteit”, aldus mede-oprichtster Leontine Garcia. “De huidige freelance- en zzp-verzamelsites hebben onze ogen geopend, het is tijd voor specialisatie. Wij focussen ons alleen op tekstschrijvers en vertalers. Dit geeft ons de mogelijkheid een sterk en toegespitst platform te bouwen.”

Profielpagina met zoekfilters

Een opdrachtgever zoekt een tekstschrijver, maar weet vaak niet waar te beginnen. Hoe vind je eenvoudig de juiste professional voor jouw opdracht? Vanaf nu wordt het zoeken naar een geschikte tekstschrijver of vertaler super simpel. Op Tekstklik heeft iedere professional een eigen profiel met specialiteiten, werkervaring, vakgebieden, referenties, uurtarief en alle contactgegevens zijn openbaar. Door de handige zoekfilters is de geschikte tekstprofessional makkelijk vindbaar. De opdrachtgever bepaalt zo zélf met wie hij rechtstreeks zaken wil doen. En niet omgekeerd.

Met de mooie, heldere en eigentijdse vormgeving is het bovendien een genot om op Tekstklik een geschikte tekstschrijver of vertaler te vinden.

Tekstklik-team

Tekstklikteam-slim platform voor tekstschrijvers en vertalers

Tekstklik is onderdeel van Klik in Business. De oprichtsters hebben grote ambities. Binnen drie jaar willen zij meerdere gespecialiseerde freelanceplatforms opzetten in Nederland om dit vervolgens uit te rollen in Europa.

Over Tekstklik

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top