woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Telecom Services en SpeakUp tekenen samenwerkingsovereenkomst
Telecom Services en SpeakUp tekenen samenwerkingsovereenkomst

Telecom Services en SpeakUp tekenen samenwerkingsovereenkomst

  • Nederland
  • Uitbreiding van portfolio met HostPhone Noot voor de redactie Voor meer informatie over HostPhone en de samenwerking kunt u contact opnemen met: Petra Meiborg Telecom Services Telefoon: 0546 - 546 546 www.telecomservice.nl e-mail: p.meiborg@telecomservices Voor meer informatie over de samenwerking en SpeakUp kunt u contact opnemen met: Giuseppe Levatino (Commercieel Manager) SpeakUp BV Telefoon: 088 - 7732587 www.speakup.nl e-mail: giuseppe@speakup.nl
  • logo 2
  • Telecom Services
  • http://www.telecomservices.nl/producten/HostPhone/
  • info@telecomservices.nl

1 oktober 2014

Telecom Services en SpeakUp gaan een vergaande samenwerking op het gebied van hosted telefonie aan. Met de toevoeging van de door SpeakUp ontwikkelde hosted centrale, breidt Telecom Services haar product portfolio uit met de cloud dienst HostPhone. De samenwerking sluit naadloos aan op de toekomstvisie en marktbenadering van Telecom Services en SpeakUp.

Uitgebreidere keuze in hosted telefonie aanbod

Telecom Services ziet een toenemende vraag naar cloud gebaseerde communicatie oplossingen. Naast Microsoft Lync 2013, biedt de onderneming nu ook haar eigen cloud dienst, onder de merknaam HostPhone. ”Met deze op open source gebaseerde hosted telefooncentrale zijn we in staat om snel en flexibel in te spelen op vragen vanuit ons klantenbestand en verschillende sectoren, zoals de onderwijsinstellingen. Daarnaast wilden wij samenwerken met een partner die ons begrijpt en een eigen betrouwbaar netwerk heeft dat aansluit op onze kwaliteitseisen”, aldus directeur Antoon ter Brugge van Telecom Services.

Betrouwbaarheid

SpeakUp’s telecomnetwerk is met de grootste zorg opgebouwd in verschillende (geografisch) gescheiden datacentra. Dit zorgt voor een betrouwbare en stabiele oplossing maar bovenal een hoge kwaliteits-ervaring. Naast het netwerk is het door SpeakUp in huis ontwikkelde platform een doorslaggevende factor voor Telecom Services geweest om te kiezen voor SpeakUp.

SpeakUp opereert al ruim 10 jaar in de telecomwereld en is verheugd in de samenwerking met Telecom Services. ”SpeakUp werkt met haar key partners samen om de wensen uit de markt te vertalen naar diensten van vandaag en van morgen. Telecom Services is met haar uitgebreide ervaring in de zakelijke communicatiebranche dan ook een uitstekende business partner voor SpeakUp. Door gezamenlijk in te zoomen op de functionele wensen van de klant kunnen we onze innovatieve drive voortzetten zonder daarbij de vereiste kwaliteit uit het oog te verliezen”, zegt CEO Florian Overkamp van SpeakUp over de samenwerking.

Over Telecom Services

Telecom Services, is al meer dan 15 jaar nationaal actief als gerenommeerde, in communicatie gespecialiseerde (ICT) dienstverlener. Zij adviseert, levert, implementeert en onderhoudt merkgebonden communicatieoplossingen toebehorende aan de dag van vandaag.

Over SpeakUp

SpeakUp is een in 2003 opgerichte telecom operator, gespecialiseerd in diensten met toegevoegde waarde en bijbehorende ontwikkelingen op het gebied van VoIP technologie en vast-mobiel integratie. Het bedrijf is geënt op de zakelijke markt en werkt met een partnerkanaal.

Over telecomservices

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top