woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Telefoonservice Amsterdam
Telefoonservice Amsterdam

Telefoonservice Amsterdam

  • Nederland
  • Op zoek naar een telefoon beantwoord service in Amsterdam? Top-Connect levert telefoon service voor zowel kleine als grote bedrijven maar ook voor zzp’ers in Amsterdam en omstreken. Tegen gunstige tarieven zorgen wij er voor dat u altijd bereikbaar bent. Of het nou gaat om bereikbaarheid tijdens vergaderingen, pauzes of vakanties, Top-Connect staat voor u klaar.
  • vervolgpagina
  • Top Connect
  • www.top-connect.nl
  • telefoonservice.top.connect@gmail.com

Op zoek naar een telefoon beantwoord service in Amsterdam? Top-Connect levert telefoon service voor zowel kleine als grote bedrijven maar ook voor zzp’ers in Amsterdam en omstreken. Tegen gunstige tarieven zorgen wij er voor dat u altijd bereikbaar bent. Of het nou gaat om bereikbaarheid tijdens vergaderingen, pauzes of vakanties, Top-Connect staat voor u klaar.

Anders dan anderen

Door ons te verdiepen in uw bedrijf en zodoende op de hoogte zijn van uw services kunnen wij uw klanten met voldoende informatie te woord staan. We vinden het belangrijk dat uw klanten niet het idee hebben dat ze met een telefoonservice spreken. Wanneer zij denken dat ze met één van uw eigen medewerkers spreken, dan zijn wij tevreden. U krijgt van ons dan ook iets uitgebreidere rapporten dan “graag terugbellen”. Het zal meer lijken op “ Meneer X uit Amsterdam wil graag uw afspraak met hem verzetten” Zo heeft u direct voldoende informatie om een en ander uit te zoeken voordat u uw klant terugbelt.

Antwoordservice

Top-Connect biedt verschillende vormen van telefoon- en antwoordservices. Er zijn altijd wel één of meerdere services die op u van toepassing zijn. Naast ervoor zorgen dat uw bedrijf de hele werkdag bereikbaar is, zijn we ook beschikbaar als klantenservice, helpdesk, storingsdienst, of bestel/reserveringslijn.

Niet in Amsterdam?

Bevindt uw bedrijf zich niet in of nabij Amsterdam? Dan kunt u nog steeds gebruik maken van onze telefoon service. Wij leveren onze service in heel Nederland. Zelf zijn we gevestigd in Amstelveen, maar ook voor iedere andere locatie kunt u gerust een afspraak maken met ons.

Over Mariska de Zwaan

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top