woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / TelServ eindigt in top 10 bij High Growth Awards
TelServ eindigt in top 10 bij High Growth Awards

TelServ eindigt in top 10 bij High Growth Awards

  • Nederland
  • Tijdens de uitreiking van de High Growth Awards in Utrecht is TelServ op de derde plaats geëindigd van de tien deelnemende bedrijven uit Midden Nederland. Daarnaast is TelServ op de landelijke lijst geëindigd op een achtste plaats van de in totaal 63 deelnemers.
  • TelServ BV
  • http://www.telserv.nl
  • info@telserv.nl

Geen slecht resultaat, zo vindt Vincent Peek, CEO van TelServ. “We zijn erg tevreden. Zeker gezien het feit dat we ons op het allerlaatste moment hebben ingeschreven. Mijn complimenten gaan zeker uit naar onze finance en marketing afdeling die dit op zo’n korte termijn wisten te bewerkstelligen. We feliciteren de regiowinnaars en de landelijke winnaar van harte met de overwinning en we hopen dat we volgend jaar weer van de partij zijn bij de High Growth Awards. Maar met de goede vooruitzichten die we nu hebben is dat wat ons betreft geen enkel probleem.”

TelServ mocht deelnemen aan de awards vanwege de exceptionele groei die het bedrijf haalde in de afgelopen jaren. Het bedrijf groeide van een omzet van 4.2 miljoen euro in 2010 naar een omzet van bijna 14 miljoen in 2012. Dit jaar verwacht het bedrijf een omzet van meer dan 20 miljoen te halen.

De High Growth Awards worden ieder jaar georganiseerd door ondernemersplatform Port4Growth. Bedrijven mogen meedoen aan de competitie als ze voldoen aan een aantal eisen zoals een gemiddelde omzetgroei van 10% over de afgelopen drie jaar. Daarnaast is het belangrijk dat er sprake is van een duidelijke visie op de toekomstige groei van het bedrijf.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top