woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / TelServ genomineerd voor de High Growth Awards
TelServ genomineerd voor de High Growth Awards

TelServ genomineerd voor de High Growth Awards

  • Nederland
  • Amersfoort – Telecommunicatiebedrijf TelServ uit Amersfoort is genomineerd voor de High Growth Awards voor de regio Midden-Nederland. De vakjury heeft besloten dat TelServ mee mag dingen naar de prijs omdat het bedrijf in de afgelopen drie jaar hard is gegroeid en veel potentie heeft voor de toekomst. Op 27 november wordt de uitslag bekend gemaakt.
  • 57ABB0A4-64E6-41F0-A052-1D8BCA9512C1
  • TelServ
  • http://www.telserv.nl/nl/
  • news@telserv.nl

De High Growth Awards worden ieder jaar georganiseerd door ondernemersplatform Port4Growth. Bedrijven mogen meedoen aan de competitie als ze voldoen aan een aantal eisen zoals een gemiddelde omzetgroei van 10% over de afgelopen drie jaar. Daarnaast is het belangrijk dat er sprake is van een duidelijke visie op de toekomstige groei van het bedrijf.

TelServ ziet de toekomst zonnig in. Het bedrijf groeide in de afgelopen drie jaar van een omzet van 4.2 miljoen euro in 2010 naar een omzet van bijna 14 miljoen in 2012. Dit jaar verwacht het bedrijf zelfs een omzet van meer dan 20 miljoen te halen. TelServ is van mening dat er nog genoeg te halen valt in de telecom branche. “Wij gaan ons aankomend jaar eveneens richten op nieuwe doelgroepen, daarmee verwachten we nog meer terrein te winnen.” Vertelt Vincent Peek, directeur van TelServ. “Met deze groei zullen we volgend jaar moeten verhuizen naar een groter kantoor, aangezien ook het aantal personeelsleden meegroeit met het bedrijf.”

Bang voor de opkomst van internet is het bedrijf niet, zo zegt Peek tijdens het groeigesprek dat plaatsvond vooraf aan de nominatie. “Veel bedrijven hebben last van het opkomende internet, maar voor ons is dit geen enkel probleem. Ook in de toekomst zie ik geen obstakels, want telefonie zal nooit verdwijnen. Aan onze cijfers is duidelijk te zien dat er wereldwijd nog veel vraag is naar telefoonnummers.”

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top