woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / The Godfather of Punk Hugh Cornwell in Rotterdam
The Godfather of Punk Hugh Cornwell in Rotterdam

The Godfather of Punk Hugh Cornwell in Rotterdam

  • Nederland
  • Op 26 september geeft Hugh Cornwell een concert in S.U.R. , Rotterdam. Het optreden is onderdeel van zijn Best of Tour 2015. Cornwell trakteert zijn publiek op de hits uit zijn Stranglers tijd en speelt het beste werk uit zijn solocarrière. Begin september verschijnt zijn nieuwe CD The Fall and Rise Of Hugh Cornwell , een compilatie van zijn eerste zes soloalbums. Hugh Cornwell was frontman en songwriter van de punkband The Stranglers, die in de tweede helft van de jaren zeventig en de eerste van de jaren tachtig bekend werd met hits als Golden Brown, No More Heroes en Skin Deep.
  • GYRO POster Hugh Cornwell
  • Get Yer Rocks Off
  • get-yer-rocks-off.nl
  • getyerrocksoff.s.u.r@gmail.com

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Holland Pop Band. Deze gelegenheidsformatie, gevormd door Rotterdamse topmuzikanten, begeleidt de internationale artiesten tijdens het Holland Pop Festival Tribute, dat een dag later in het Kralingse Bos wordt gehouden.

Locatie: S.U.R. Boompjeskade 10
Aanvang: 20.00 uur
Tickets: € 25,00 (online voorverkoop: € 20,00)
Meer informatie: get-yer-rocks-off.nl

Over GetYerRocksOff

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top