zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / The Snowman komt naar Ridderkerk en Dordrecht!
The Snowman komt naar Ridderkerk en Dordrecht!

The Snowman komt naar Ridderkerk en Dordrecht!

  • Nederland
  • Zaterdag 20 december speelt het Ridderkerks Symfonieorkest de begeleidende muziek van de kinderfilm “The Snowman”. Het Ridderkerks Symfonie Orkest, onderdeel van Cultureel Centrum ToBe, is een zeer enthousiast en veelzijdig orkest. Dit jaar heeft het orkest zijn tanden gezet in o.a. een concert met de getalenteerde cello solist Charles Watt, en een trompetconcert met het jonge talent Floris Onstwedder, trompettist.
  • dec14_poster
  • Ridderkerks Symfonieorkest
  • www.ridderkerkssymfonieorkest.nl
  • info@ridderkerkssymfonieorkest.nl

Het orkest speelt met veel plezier onder leiding van de zeer ervaren dirigent Marcel Geraeds. De Britse kinderfilm “The Snowman”, gebaseerd op het gelijknamige boek van Raymond Briggs, zal tijdens het concert te zien zijn op een scherm boven het orkest. Het verhaal bij de film zal worden verteld door verteller Jan Stroeve. Jan Stroeve legt door zijn veelzijdigheid als o.a. acteur, zanger en schrijver, veel expressie in zijn verhaal. Het verfilmde verhaal gaat over een jongetje, James.

James heeft op een mooie winterdag een sneeuwpop gemaakt die tot zijn grote verbazing tot leven komt. Samen beleven ze allerlei avonturen. De meeslepende muziek, sprekende filmbeelden en de woorden van de verteller zullen het publiek meenemen in een winterwereld vol fantasie. Het is een laagdrempelige manier om kinderen kennis te laten maken met klassieke muziek. Ook voor volwassenen is het een aanrader vanwege het nostalgische karakter. Het Ridderkerkse orkest zal dit concert op 20 december uitvoeren om 11:00 uur in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht en om 13:30 uur, in de Hofzaal, Koningsplein 3 in Ridderkerk.

Kaarten zijn te reserveren via de website ridderkerkssymfonieorkest.nl . Entree voor kinderen tot 12 jaar €5, vanaf 12 jaar €7,50

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top