dinsdag, juli 14, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Internationale / The Valleys: eeuwige roem of verzopen in de goot
The Valleys: eeuwige roem of verzopen in de goot

The Valleys: eeuwige roem of verzopen in de goot

  • Internationale
  • Wie dacht dat Geordie Shore en Jersey Shore synoniemen waren voor: ordinair, ranzig, feesten, naakt en seks? Just forget it en maak kennis met The Valleys. De nieuwe 12-delige reality show van MTV volgt 9 jongeren die dromen van roem, succes en veel geld. Ze verlaten hun veilige vallei en vertrekken naar de drukte van Cardiff city. Hier worden zij bijgestaan door de mentors ‘boss, AK’ en ‘King of Cool, Jordan’. Zij hebben de twijfelachtige eer om de losgeslagen jongeren op het juiste showbizz pad te houden. Of ze dit gaat lukken zie je vanaf 1 juli elke maandag t/m donderdag om 22.35 uur te zien bij MTV.
  • MTV
  • http://www.mtv.nl/
  • pers@mtvne.com

Meer make-up dan kleding
In het rustige en pittoreske landschap van South Wales bevindt zich een plek dat beter bekend staat als ‘the Valley’. In tegenstelling tot wat het liefelijke landschap doet vermoeden, is het leven verre van rustig. The Valley wordt gekenmerkt door een bende losgeslagen jongeren die als levensdoel feesten, zuipen en seksen hebben en het liefst zo schaars gekleed gaan als maar mogelijk is. Zo ook voor de 9 jongeren uit deze nieuwe serie. Maar ja; je wordt natuurlijk nooit de nieuwe Beyoncé, Tom Jones of Catherine Zeta-Jones als keihard feesten het enige vooruitzicht is. De 9 ambitieuze jongeren willen meer uit het leven halen. Lateysha, Carley, Liam, Chidgey, Jenna, Leeroy, Natalee, Nicole en Aron dromen er al jaren van om de nieuwe sensatie van het millennium te worden. Op z’n zachtst gezegd is het niet de beste plek om je showbizzcarrière te starten.

Dan is er slechts 1 oplossing; de jongeren uit de Valley halen en neerzetten in de grote stad: Cardiff. Maar zoals iedereen weet…je kunt iemand wel uit The Valley halen, maar The Valley zeker niet uit de mensen. Hoe zullen zij zich gaan redden in Cardiff, waar ze toch echt wel meer in hun mars moeten hebben om eruit te springen.

Fighting, bitching en backstabbing
Het negental komt er al snel achter dat het ook daar niet zo makkelijk is als dat het lijkt. ‘Beyoncé look-a-like’, Lateysha droomt haar hele leven al van een modellencarrière. Zal ze in Cardiff dan eindelijk ontdekt worden? Ook rechtenstudente Jenna gebruikt haar beauty liever nu dan later. Volgens Jenna doen haar brains het over een paar jaar ook nog, maar haar mooie verschijning kan elk moment verdwijnen. Ook de mannen zitten vol dromen. Zo is Leeroy gek op muziek en hoopt hij ooit als rapper de wereld te veroveren. En Liam, zoals hij zelf zegt: “de enige gay van The Valley”, hoopt ooit als dj op Ibiza door te breken. Nu maar hopen dat de stad voorbereid is op deze wildgroei aan testosteron. Tegenslagen, verraad en jaloezie zorgen voor veel ophef onderling wat als gevolg de nodige (bek)vechtpartijen met zich meebrengt. The Valleys is vanaf 1 juli elke maandag t/m donderdag om 22.35 uur te zien bij MTV. En voor wie er geen genoeg van krijgt. Seizoen 2 start direct na het eerste.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top