dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Tien jaar Ivan Frank wordt gevierd met jubileumactie
Tien jaar Ivan Frank wordt gevierd met jubileumactie

Tien jaar Ivan Frank wordt gevierd met jubileumactie

  • Nederland
  • Dit jaar vaart de Ivan Frank zijn tiende seizoen in het karakteristieke Amsterdam en zo’n mooi jubileum kan natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan. Vandaar dat NAUPAR een leuke actie heeft bedacht: “Uit alle mensen die in 2014 en 2015 met de Ivan Frank hebben gevaren, kiezen wij een aantal mensen. Zij krijgen bij een volgende boeking een fles Prosecco cadeau,” aldus directeur Pouwel Slurink.
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl
  • webteam@naupar.com

Dit jaar vaart de Ivan Frank zijn tiende seizoen in het karakteristieke Amsterdam en zo’n mooi jubileum kan natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan. Vandaar dat NAUPAR een leuke actie heeft bedacht: “Uit alle mensen die in 2014 en 2015 met de Ivan Frank hebben gevaren, kiezen wij een aantal mensen. Zij krijgen bij een volgende boeking een fles Prosecco cadeau,” aldus directeur Pouwel Slurink.

Jubileumactie
Om te kunnen profiteren van de jubileumactie van NAUPAR, dient de reservering te worden gedaan voor 20 mei aanstaande. “Maar de vaartocht mag nog even op zich laten wachten. Die flesjes blijven nog wel even goed…,” lacht Slurink. “Het gaat erom dat iedereen zijn boeking maakt voor de verjaardag van Ivan,” vervolgt hij.

Wie is Ivan?
De Ivan Frank werd in 1964 in Rusland gebouwd om te dienen als reddingssloep bij het fameuze cruiseschip ‘MS Ivan Franko’. Inmiddels is de sloep volledig gerestaureerd en ingericht om haar gasten comfortabel te vervoeren. De boot beschikt over diverse voorzieningen, zoals een toilet en een keuken met barbecue. Ook kan de Ivan Frank bij regenachtig weer volledig worden overdekt.

NAUPAR Amsterdam
NAUPAR Amsterdam verhuurt luxe sloepen en salonboten aan groepen van 2 tot 175 personen voor vaartochten op het IJ en door de Amsterdamse grachten. De boten worden altijd inclusief schipper verhuurd en daarnaast worden er ook uitgebreide cateringmogelijkheden en diverse arrangementen aangeboden. De tochten zijn geschikt voor onder andere bedrijfsuitjes, familiefeesten en huwelijken.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top