zaterdag, september 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Tiende StationsHuiskamer opent deuren op station Bilthoven
Tiende StationsHuiskamer opent deuren op station Bilthoven

Tiende StationsHuiskamer opent deuren op station Bilthoven

  • Nederland
  • Op maandag 19 december zijn de deuren van de StationsHuiskamer op station Bilthoven feestelijk geopend. Het is alweer de tiende StationsHuiskamer, en de zevende op een kleiner station, waarmee NS inspeelt op de behoefte van reizigers om ook op kleinere stations op een prettige plek te verblijven.
  • NS
  • info@ns.nl

De StationsHuiskamer bevindt zich in de ruimte van de voormalige Kiosk op het perron. Het is een plek waar de reizigers prettig kunnen wachten met zicht op de trein en de actuele reisinformatie. Er is gratis Wifi beschikbaar en er zijn extra stopcontacten om bijvoorbeeld een mobiele telefoon op te laden. Daarnaast wordt er onder andere koffie verkocht en is de wachtruimte een belangrijke entree voor het dorp.

Bij de inrichting is 75% circulair gebouwd, dat wil zeggen dat de meubels, balie en kasten gemaakt zijn van speciaal gerecycled organisch restmateriaal, zoals koffiedrab en sinaasappelschillen. Dit is ook gebruikt voor het plafond en de lampen. Wanneer meubels aan vervanging toe zijn, wordt dit materiaal weer behandeld zodat het weer als grondstof dient.

NS voert gesprekken met lokale ondernemers om ook lokaal assortiment toe te voegen. De medewerkers van de voormalige Kiosk zijn nu gastvrouw van de StationsHuiskamer en een belangrijk aanspreekpunt voor reizigers.

De StationsHuiskamer is open van maandag tot en met vrijdag van 06.30-18.30 uur en is in het weekend gesloten.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top