zondag, november 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Tijdens de Kerstdagen skiën in de Pyreneeën? Of er Oud en Nieuw vieren met oesters en champagne?
Tijdens de Kerstdagen skiën in de Pyreneeën? Of er Oud en Nieuw vieren met oesters en champagne?

Tijdens de Kerstdagen skiën in de Pyreneeën? Of er Oud en Nieuw vieren met oesters en champagne?

  • Europa
  • Voor de komende feestdagen heeft Chateau Serre Barbier voor Nederlandse gasten twee buitengewoon aantrekkelijke arrangementen samengesteld, met veel culinaire fijneproeverij uit eigen keuken gebaseerd op alle producten uit de regio, een zesdaagse skipas voor Le Mourtis en een bezoek aan het bergstadje Luchon, dat al in de Romeinse tijd befaamd was om de geneeskrachtige werking van haar thermale baden en in de 18e eeuw de groten der aarde onder zijn gasten mocht rekenen.
  • Voorzijde met fontein
  • Chateau Serre Barbier
  • www.chateauserrebarbier.com
  • makkinje@chateauserrebarbier.com
  • PERSBERICHTVoor de komende feestdagen heeft Chateau Serre Barbier voor Nederlandse gasten twee buitengewoon aantrekkelijke arrangementen samengesteld, met veel culinaire fijnproeverij uit eigen keuken gebaseerd op alle producten uit de regio, een zesdaagse skipas voor Le Mourtis en een bezoek aan het bergstadje Luchon, dat al in de Romeinse tijd befaamd was om de geneeskrachtige werking van haar thermale baden en in de 18e eeuw de groten der aarde onder zijn gasten mocht rekenen.
  • _MG_3604 oesters dichtbij

Tijdens de Kerstdagen skiën in de Pyreneeën? Of er Oud en Nieuw vieren met oesters en champagne? Dat kan in Chateau Serre Barbier in Saint Béat in de Haute Garonne. In de winter een geliefd skigebied, terwijl ‘s zomers de renners van de Tour de France er wel een paar van de acht cols in de regio moeten beklimmen.

Wat de arrangementen zo aantrekkelijk maakt is de gemoedelijke, gezellige sfeer in het kasteel. Het wordt gerund door Nederlanders die het negentiende eeuwse pand met veel liefde en geduld en aandacht voor detail weer in oude glorie herstelden, maar dan wel met alle moderne comfort.

Het kasteel heeft drie schakelbare appartementen voor vier personen en drie tweepersoonskamers, alle met eigen badkamer en toilet. In de grote tuin – waar de Garonne overigens doorheen stroomt – is er een zomer zwembad en meer dan genoeg ruimte voor de kinderen om te ravotten. In de grote sfeervolle eetkamer worden de maaltijden geserveerd en dan is er nog de gemeenschappelijke huiskamer en de bibliotheek voor een goed gesprek en een mooi glas wijn. Het gaat er gemoedelijk aan toe.

Het kasteel ligt midden in de overweldigende natuur van de Pyreneeën, slechts 7 km van de Spaanse grens en slechts een uur rijden van Toulouse. Er valt in ieder seizoen veel te beleven voor natuurliefhebbers, sporters of avonturiers. Afhankelijk van het seizoen kun je hier fietsen of mountainbiken, skiën, wild water raften of kanoën, bergbeklimmen of wandelen, met een parachute van een berg afdalen of heerlijk zalmforel vangen. Dan zijn er tal van kleine rommelmarktjes die vooral in de lente zeer de moeite waard zijn omdat iedereen dan na een lange winter de zolder opruimt. Behalve in Le Mourtis, kunt u ook skiën in Peyragudes en Superbagnères. Ook in Spanje kunt u terecht in een luxer resort waar de Spaanse koning graag de ski’s onderbindt: Baquera Berret.

Over prijzen gesproken: Nog een reden om uw skivakantie in de Pyreneeën door te brengen. De prijzen zijn er veel aangenamer dan in de grote ski resorts in de Alpen.

Het Kerstarrangement: 20 – 27 december 2014: zeven overnachtingen in een 4 persoonsappartement, ontbijt, twee uitgebreide kerstdiners (met cadeautjes voor de kinderen en eventueel aangepast menu!), vier 3-gangen diners, zesdaagse skipas, een sneeuwwandeling op rackets of een bezoek aan de thermen. Inclusief beddengoed, handdoeken en eindschoonmaak. Exclusief drank.

Kosten: € 550,- per persoon, € 495 per kind.

Het Nieuwjaarsarrangement: 27 december – 3 januari 2015: zeven overnachtingen in een 4 persoonsappartement, ontbijt, een uitgebreid oudejaarsdiners (met oesters en champagne), vijf 3-gangen diners, zesdaagse skipas, een sneeuwwandeling op rackets of een bezoek aan de thermen.  Inclusief beddengoed, handdoeken en eindschoonmaak. Exclusief drank.
Kosten: € 550,- per persoon, € 495 per kind.

Voor meer informatie : www.chateauserrebarbier.com
+ 31 (0)229 855800
+ 33 (0)5 82880123

Over Arné de Goffau

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top