dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / ‘Time for soul’ in sauna Embricana
‘Time for soul’ in sauna Embricana

‘Time for soul’ in sauna Embricana

  • Anderen
  • Lentekriebels in de sauna: op 21 maart aanstaande luidt Sauna Embricana in Emmerich, vlak over de grens, met een lange saunanacht het voorjaar in. Van 19.00 tot 01.00 uur kunnen bezoekers zich onder het motto 'Time for soul' in de watten laten leggen.
  • Klanksauna
  • mediamixx GmbH
  • www.mediamixx.net
  • corine.konings@mediamixx.net
  • Aanwijzing voor de redactie, niet voor publicatie: voor verdere informatie, foto’s, interviewaanvragen etc. kunt u contact opnemen met mediamixx GmbH, Corine Konings, Tiergartenstraße 64, 47533 Kleve, Tel: 0049(0)2821-7115612, e-mail: corine.konings@mediamixx.net

Met een bezoek aan de zes verschillende sauna´s, inclusief bloemige opgietingen en bijzondere klankceremonies, verdwijnt de winterkou definitief naar de achtergrond. Wellnessmasseuse Diana Podratz maakt gespannen en vermoeide spieren los en het keukenteam van Embricana tovert een speciaal menu op tafel. Het naastgelegen zwembad vormt het decor voor water-shiatsu.

Tijdens het evenement geldt de normale entreeprijs. Extra`s als massages, maaltijden en drankjes dienen apart te worden afgerekend.

Online cadeaubonnen verkrijgbaar

Sinds kort biedt Embricana zijn gasten een nieuwe service: op de website zijn online cadeaubonnen voor het zwembad en de sauna verkrijgbaar. In de rubriek ‘cadeaubonnen’ kunnen persoonlijke tegoedbonnen met een individueel design worden besteld. Kopers kunnen kiezen uit tegoedbonnen met een bedrag naar keuze, dagtickets of een ‘startpakket’ met persoonlijke begeleiding van een saunameester.

Meer informatie over het saunaevenement en sauna Embricana is te vinden op www.sauna-embricana.de

Over mediamixx

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top