maandag, september 21, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Timeshare beëindigen?
Timeshare beëindigen?

Timeshare beëindigen?

  • Nederland
  • Bent u het zat om jaarlijks kosten te betalen om iets wat u toch niet krijgt? Dan kunt u uw Timeshare beëindigen via www.Timesharestop.nl.
  • Global Timeshare Terminal BV
  • http://timesharestop.nl
  • customers@timesharestop.nl

De meeste Timeshare bedrijven zitten in landen waar ze gewoon hun gang kunnen gaan en zijn er nog steeds slachtoffers die dit product aankopen. Hun Timeshare beëindigen wil de grootste groep van slachtoffers, maar dan komen ze veelal in dezelfde landen terecht bij bedrijven die dezelfde houding hebben als de Timeshare bedrijven waar ze ooit gekocht hebben.

Timeshare beëindigen bij deze bedrijven heeft het nadeel, dat zij veel geld hiervoor moeten betalen en op het eind nog steeds met hun Timeshare blijven zitten. Daarnaast blijven zij ook de kosten betalen voor de ruilorganisatie, anders kunnen ze geen gebruik maken van deze optie, echter ook hier lopen deze mensen tegen problemen aan met beschikbaarheid en andere zaken. Veel Timeshare eigenaars proberen om hun Timeshare beëindigen zelf te realiseren maar ook deze blijven met een kater achter. Timeshare beëindigen lukt vaak niet en tot slot moeten deze eigenaars ook nog hun jaarlijkse kosten door blijven betalen, doen zij dit niet dan wordt er veelal een deurwaarder gestuurd om te incasseren.

Timeshare Stop heeft zich gespecialiseerd in Timeshare beëindigen en maken dit dan ook mogelijk voor deze eigenaar die er van af willen. Daarnaast onderzoeken zij de mogelijkheden om geld terug te vorderen van de Resorts. Mocht het Timeshare beëindigen niet succesvol zijn, dan heeft Timeshare Stop een duidelijke garantie, waarin zij de weken van de bezitters voor de komende 10 jaar huren waardoor de jaarlijkse onderhoudskosten gedekt zijn, daarnaast betalen zij het reeds betaalde bedrag terug aan de klant. Voor de klant betekent dit dat zij in ieder geval weer op een normale manier op vakantie kunnen waar en wanneer ze willen tegen beduidend mindere kosten. Het enige wat ze moeten doen is gebruik maken van de service van Timeshare Stop deze zijn ze dan behulpzaam en hun Timeshare beëindigen. Naast de vele Nederlandse aanvragen hebben inmiddels ook de slachtoffers uit de omringende landen Timeshare Stop weten te vinden. Kijk op www.timesharestop.nl en maak gebruik van de Timeshare Stop hulp of bel met een van de gratis nummers voor informatie. Timeshare beëindigen was nog nooit zo dicht binnen handbereik.

Heeft u een Timeshare en wilt u deze Timeshare beëindigen neem dan contact op. 033-2022096

Over MikeDunn

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top