vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / TIP van NAUPAR: met meerdere schepen varen!
TIP van NAUPAR: met meerdere schepen varen!

TIP van NAUPAR: met meerdere schepen varen!

  • Nederland
  • Bij NAUPAR kunt u meer dan één schip huren. Ideaal voor als u met veel vrienden, familieleden, vrienden en/of collega’s het water op gaat! Verdeel het hele stel in diverse groepen, stap aan boord en maak gebruik van de vele voordelen die een vaartocht met meerdere zeilschepen met zich meebrengt!
  • Schepen
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl
  • webteam@naupar.com

Betere begeleiding
Varen met meer schepen betekent varen met meer schippers en dat zorgt weer voor meer persoonlijke aandacht én een betere begeleiding. Juist de één-op-één gesprekken met de schipper bieden meerwaarde. Onze schippers vertellen graag over hun unieke schip en het mooie vaargebied.

Volop mogelijkheden
Met meerdere zeilschepen kunt u meerdere kanten op. Letterlijk! Zo zijn er diverse havens die met een groot schip niet te bereiken zijn. Neem bijvoorbeeld de haven van Edam; hier kan een groot zeilschip niet aanmeren, kleine schepen daarentegen wel. Huur daarom met een grote groep diverse iets kleinere schepen en u kunt alle kanten op!

Voordelen van een klein schip
Wanneer u besluit om meerdere kleine(re) schepen te boeken, profiteert u gelijk van een aantal ‘extra’ voordelen. Zo zijn de kleine schepen van NAUPAR een stuk wendbaarder dan de grote varianten en dus kan men aan boord van een klein schip intensiever zeilen. Met de wind in uw haren een scherpe bocht naar rechts… Wat ons gelijk brengt op het volgende: wie is er in voor een race? Met meerdere schepen zijn de spelmogelijkheden eindeloos!

Interesse in een vaartocht met meerdere zeilschepen? Bekijk ons aanbod of neem contact op met onze medewerkers.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top