maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Tips en tools voor online handel in vreemde valuta’s
Tips en tools voor online handel in vreemde valuta’s

Tips en tools voor online handel in vreemde valuta’s

  • Nederland
  • Plus500 (www.plus500.nl), het wereldwijde online CFD-handelsplatform, reikt klanten naar aanleiding van de recente volatiliteit in de financiële markten tips en tools aan voor de succesvolle online handel in vreemde valuta’s.
  • Plus500
  • www.plus500.nl
  • marcus.birke@axicom.com

Toen de Zwitserse Bank vriend en vijand verraste door niet langer een minimumkoers voor de euro te garanderen, zorgde dit voor enorme ophef binnen de valutamarkten. Vreemde valuta’s zijn een van de populairste financiële producten van online handelaars. Dit is mede te danken aan de doorgaans hoge volatiliteit binnen de valutamarkten. De wisselkoers tussen twee valuta’s (bijv. EUR/USD) wordt namelijk beïnvloed door een veelheid aan factoren. Dat geldt in het bijzonder voor de handel in contracts for difference (CFD’s). Deze financiële instrumenten maken het mogelijk om short te gaan, bijvoorbeeld als er een negatieve koersontwikkeling wordt verwacht. Dit biedt handelaars volop kansen om zowel bij stijgende als dalende koersen te profiteren van snelle schommelingen.

Plus500 trekt steeds meer nieuwe klanten aan. Om hen te helpen zich voor te bereiden op de hoge marktvolatiliteit reikt Plus500 hen vijf tips aan waarmee zij hun winsten kunnen maximaliseren en hun verliezen tot een minimum kunnen beperken. Voor dit doel kunnen ze ook een beroep doen op de diverse tools die Plus500 aanbiedt.

5 tips voor de online handel in vreemde valuta’s

  • Begin met een demorekening. Handelen is een vaardigheid die om oefening vraagt. Een demorekening is een probaat middel om wegwijs te worden en waardevolle inzichten op te doen in het gedrag van financiële markten zonder daarbij geld te verliezen.
  • Beperk het aantal openstaande posities. Het is belangrijk om voortdurend de laatste ontwikkelingen in de gaten te houden, zodat u geen kansen misloopt. De beste aanpak is om het aantal openstaande posities te beperken tot een niveau waarbij u zich op uw gemak voelt.
  • Dek u in tegen verliezen. Zelfs de beste handelaars zijn niet in staat om op elke positie winst te maken. Het instellen van stops is van cruciaal belang om uw risico’s te beperken in het geval van marktveranderingen. Een professionele handelaar zal de fouten die hij of zij tijdens handelstransacties heeft gemaakt analyseren om herhaling te voorkomen.
  • Handel vanuit uw kracht. Online handelen vraagt om uiterste concentratie en realistische verwachtingen. Het helpt als u goed uitgerust en fit bent wanneer u met handelen van start gaat. Op deze manier blijft u alert en wordt u niet afgeleid.
  • Beperk uw risico’s. Professionele handelaars steken slechts een beperkt deel van hun vermogen in elke positie en houden de risico’s in de hand.

Tools van Plus500 voor de online financiële handel

Plus500 biedt nieuwe klanten een onbeperkte demorekening aan. Daarmee kunnen zij hun handelsvaardigheden oefenen zolang dat maar nodig is om zich op hun gemak te voelen bij het idee om met echt geld te gaan handelen. Zo kunnen ze zich geheel op eigen tempo op de financiële markt voorbereiden.

Klanten kunnen hun risico’s op verschillende manieren inperken, bijvoorbeeld met een gegarandeerde stop. Deze optie is beschikbaar voor een groot aantal financiële producten binnen het handelsplatform van Plus500. De gegarandeerde stop maakt het mogelijk om een vaste limiet voor mogelijke verliezen in te stellen op basis van een gegarandeerde prijs. Dit sluit de mogelijkheid uit dat handelaars geld verliezen als gevolg van een vertraging in het sluiten van hun positie.

Omdat elke cent bijdraagt aan winst of verlies, biedt Plus500 lage spreads voor de populairste valutacombinaties, zoals EUR/USD en GBP/USD.

Over AxicomBNL

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top