zondag, december 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Tipster persbericht
Tipster persbericht

Tipster persbericht

  • Nederland
  • Over Tipster Tipster is een website en app voor uitgaanstips in de Randstad. Tipster geeft inspirerende tips voor bijzondere activiteiten en locaties, zoals een pop-up restaurant, een wandeling, een nieuwe winkel, de laatste kaartjes voor een voorstelling of concert en nog veel meer. We werken met een eigen redactie, die een selectie maakt van tips en de daarbij behorende teksten produceert. Tipster is een uitgave van W2GO Publishers.
  • klA2_Tipster_Huismus
  • Tipster
  • www.tipster-app.com
  • info@tipster-app.com
  • Voor meer informatie: Jori Spitz, hoofdredacteur Tipster 020 – 723 05 35 jori@tipster-app.com 13 maart 2015 -

Zin om iets leuks te doen? Check Tipster!
Wil je vandaag wat leuks doen, maar heb je geen idee waar je nog heen kunt? Tipster heeft de oplossing. We geven je elke dag om 12:00 uur een overzicht van de laatste beschikbare kaartjes voor theaters, concerten, exposities etc. voor de regio’s Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. En er is meer: op Tipster vind je het beste en meest gevarieerde aanbod uittips. We inspireren wekelijks ruim 2 miljoen mensen.
We maken gebruik van lokale tipgevers, die ons unieke inside information geven. Zo weet je niet alleen waar je nog heen kan, maar vooral wat je echt eens geprobeerd moet hebben. Kortom, Tipster is de ultieme gids voor iedereen die op zoek is naar een leuk dagje of avondje uit.
De Tipster tips zijn te vinden in de Tipster app, op onze website (www.tipster-app.com) en elk weekend op de NU.nl app in de regio’s Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Tipster heeft een enorm bereik: elke week zien meer dan 2 miljoen mensen de Tipster tips.
De redactie selecteert uitsluitend evenementen die nog beschikbaar zijn (dus niet uitverkocht of waarbij je je van tevoren had moeten aanmelden) en die vooral de moeite waard zijn. Als een tip op Tipster staat, kun je er vanuit gaan dat het gewoon goed is. We bieden iedereen die op zoek is naar nieuwe ideeën leuke tips op het gebied van cultuur, shopping, lifestyle, lekker eten, leuke bars, sport, kinderactiviteiten en de nieuwste hippe hotspots.

Over Tipster

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top