maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / TMA Methode lanceert gratis Job Interview App
TMA Methode lanceert gratis Job Interview App

TMA Methode lanceert gratis Job Interview App

  • Nederland
  • TMA Methode lanceert gratis Job Interview App Elke manager of recruiter kan vanaf nu sollicitatiegesprekken voeren op professioneel niveau. Deze App geeft de structuur en rust om zich te concentreren op het stellen van de juiste vragen en naar het luisteren van de antwoorden. Vervolgens kan de intuïtie van de interviewer bepalen wat hij van de antwoorden van de sollicitant vindt. De App volgt de structuur van de sociale media zoals Facebook en Linkedin.
  • JobInterview
  • TMA Methode
  • www.tmamethode.nl
  • e.vanijzendoorn@ehrmvision.com
  • JobInterviewApp

Elke manager of recruiter kan vanaf nu sollicitatiegesprekken voeren op professioneel niveau. Met de Job Interview App kan iedereen direct de juiste vragen stellen aan een sollicitant. Cruciaal voor succesvolle organisaties is de juiste mensen aannemen. Toch blijken veel medewerkers ontevreden met hun werk en zich niet betrokken te voelen. Dat is jammer, want het zijn de mensen op de werkvloer die een organisatie succesvol maken.

Tijdens sollicitatiegesprekken is het moeilijk om een omgeving te creëren waar de sollicitant zijn ware verhaal verteld, laat zien wie hij “echt” is. Mensen zijn namelijk het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt.

Een misvatting van managers is dat een goed beeld van de sollicitant verkregen wordt door veel over zichzelf of de eigen organisatie te vertellen. Ook wordt vaak gedacht dat het juiste beeld van de sollicitant verkregen wordt door hem op “flauwe” wijze het vuur aan de schenen te leggen.

“Onze gratis Job Interview App lost dat probleem op.” zegt psycholoog Edwin van IJzendoorn. Deze App geeft managers, recruiters, maar ook HR de structuur en rust om zich te concentreren op het stellen van de juiste vragen en naar het luisteren van de antwoorden. Vervolgens kan de intuïtie van de interviewer bepalen wat hij van de antwoorden van de sollicitant vindt.

De App volgt de structuur van de sociale media zoals Facebook en Linkedin en de vragen zijn zo opgesteld dat de sollicitant zich eerst “begrepen” voelt en er daardoor een beter gesprek ontstaat. Ook kan de sollicitant bevraagd worden op 53 competenties en is er een sectie voor het bevragen van vorige werkgevers.

De app is gratis te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

Directe download:
Iphone/Ipad: https://itunes.apple.com/nl/app/job-interview/id828280604?l=en&mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.tmamethode.p6748EG

Meer informatie: Voor vragen of verzoek om interviews neem contact op met Edwin van IJzendoorn (030-2670444 / e.vanijzendoorn@ehrmvision.com)

Over TMA Methode: TMA Methode is een geïntegreerde systematiek voor selectie, ontwikkeling en beoordeling van medewerkers waarbij de ontwikkeling van talenten en competenties centraal staat. TMA Methode wordt aangeboden als online service en gebruikt voor competentie- en talentmanagement, 360 graden feedback, loopbaancentra, assessments, TMA Talentenanalyses, MD trajecten, mobiliteitsvraagstukken, beoordeling en beroepskeuze.

Over edwin129

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top