zondag, december 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / TMF Group Nieuw-Zeeland bespreken internationaliseren bedrijf
TMF Group Nieuw-Zeeland bespreken internationaliseren bedrijf

TMF Group Nieuw-Zeeland bespreken internationaliseren bedrijf

  • Nederland
  • Bedrijven in Nieuw-Zeeland zijn steeds op zoek naar hun aanbod internationaliseren in groeimarkten, maar velen kijken uit op de verwarringen van de handel over de grenzen heen.
  • TMF Fundadministrators B.V.
  • http://www.tmf-group.com
  • carla.mendy@tmf-group.com
  • http://www.tmf-group.com/en/Media-Centre/News-and-Features/August-2013/TMF-Group-New-Zealand-discuss-internationalising-business

John Thorman, Managing Director van TMF Group Nieuw-Zeeland, sprak onlangs aan de NZ Herald over de kansen en valkuilen van internationalisering bedrijfsleven. Te beginnen met de laatste, legt hij uit dat bedrijven vaak niet bewust van de mate van overheidsregulering in een nieuwe markt, die investeringsmogelijkheden en effectief te wurgen bedrijfsprocessen kunnen verstikken in de nieuwe rechtsgebied.

“Bijvoorbeeld, moet u ervoor zorgen dat u een provider die uw belastingen zal dienen op tijd in Thailand – anders kan u uw directeur heeft een arrestatiebevel uitgevaardigd voor het niet indienen,” Mr Thorman verklaart. “Elders, moet u ervoor zorgen dat u een provider die bestanden op uw statutaire rekeningen op tijd je anders zou kunnen vinden dat je niet in aanmerking komt om te bieden op verzoek van een potentiële klant voor het voorstel (RFP) als u niet voldoet aan de lokale regelgeving.”

Voor eilandeconomieën zoals Nieuw-Zeeland, exporteren en uitbreiden over de grenzen heen is een voorwaarde voor groei, maar het is best gedaan wanneer een bedrijf heeft gedaan zijn onderzoek. Haasten in een nieuwe markt kan bijzonder gevaarlijk zijn voor het bedrijfsleven, en het werken met vertrouwde, professionele dienstverleners is cruciaal om voor operaties te slagen. Het hebben van werknemers “in het land” is meestal de beste manier om de omzet te vergroten, meent de heer Thorman.

“Het werkt het beste op die manier, in plaats van te proberen om op afstand verkopen. U kunt een voet tussen de deur te krijgen als je een distributeur kan vinden in de nieuwe markt, maar tenzij je iemand in het land zetten van tijd en moeite in te duwen die distributeur om uw aanbod te verkopen hebt dan kan het niet zo snel als je zou gebeuren maar wilt. ”

TMF Group heeft vestigingen in meer dan 80 landen over de hele wereld, het verstrekken van gespecialiseerde en bedrijfskritische financiële, corporate secretariële en human resource administratieve diensten; we helpen om risico’s, de kosten te verlagen en te vereenvoudigen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top