maandag, juli 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / TNT Post de werkgever met de meeste parttime vacatures
TNT Post de werkgever met de meeste parttime vacatures

TNT Post de werkgever met de meeste parttime vacatures

  • Nederland
  • TNT Post is met bijna 3.000 vacatures in de afgelopen twaalf maanden de werkgever met de meeste parttime vacatures in Nederland. Dit zijn er circa 1.000 meer dan de nummer twee in de ranglijst: Jumbo Supermarkten. Dit blijkt uit onderzoek van ParttimeVacatures.net onder ruim 10.000 websites waar parttime vacatures worden aangeboden.
  • ParttimeVacatures.net
  • http://www.parttimevacatures.net
  • info@parttimevacatures.net

TNT Post is met bijna 3.000 vacatures in de afgelopen twaalf maanden de werkgever met de meeste parttime vacatures in Nederland. Dit zijn er circa 1.000 meer dan de nummer twee in de ranglijst: Jumbo Supermarkten. Dit blijkt uit onderzoek van ParttimeVacatures.net onder ruim 10.000 websites waar parttime vacatures worden aangeboden.

Door veranderingen in de postmarkt in de afgelopen jaren zijn veel functies overgenomen door werknemers die op parttime basis werken. TNT Post zag het aantal parttime vacatures in het afgelopen half jaar zelfs met circa 10% verder groeien. TNT Post en Jumbo Supermarkten worden in de top-5 ranglijst met meeste deeltijdvacatures gevolgd door KPN, Blokker en Sandd. Het verschil in aantal openstaande functies tussen deze werkgevers is beperkt.

Meeste aanbod in Gezondheidszorg en Handel
De groei van het aantal parttime vacatures is zichtbaar in bijna elke branche. In de sectoren Gezondheidszorg/Welzijn en Handel zijn verreweg de meeste parttime vacatures. Deze twee sectoren zijn in de eerste helft van 2014 goed geweest voor ruim 45% van alle openstaande deeltijdbanen. Het aanbod groeit in beide branches sterk van kwartaal op kwartaal. Het geleidelijk herstel van de Nederlandse economie en de inwerkingtreding van de Participatiewet zal een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei van het aantal deeltijdbanen.

Achtergrond onderzoek
ParttimeVacatures.net heeft onderzoek gedaan onder ruim 10.000 bedrijven- en vacaturesites in Nederland. Over de laatste twaalf maanden zijn de vacatures van 32 uur of lager naar werkgever (exclusief Arbeidsbemiddeling) geanalyseerd.

Over ParttimeVacatures.net
ParttimeVacatures.net is dé banensite voor parttime vacatures in Nederland. Met een groot aanbod van actuele deeltijdbanen en vele werkzoekenden brengt de vacaturesite de
arbeidsmarkt voor parttime werk bij elkaar.

Over parttimevacatures

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top