vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Toilet aan boord: vaarwel tussenstops!
Toilet aan boord: vaarwel tussenstops!

Toilet aan boord: vaarwel tussenstops!

  • Nederland
  • Stelt u zich eens voor: tijdens een vaartocht door het karakteristieke Amsterdam, moet er om het kwartier worden aangemeerd omdat iemand zijn/haar behoefte moet doen. Niet bepaald ‘ontspannend’, toch? Gelukkig heeft NAUPAR boothuren.amsterdam een oplossing: bij ons vindt u diverse boten mét toilet aan boord!
  • Ivan Frank
  • NAUPAR
  • www.boothuren.amsterdam
  • webteam@naupar.com

Het gemak van een toilet aan boord
Hoewel het voor sommigen misschien als vanzelfsprekend klinkt, beschikt toch echt lang niet iedere boot over een toilet aan boord. Met als gevolg dat er tijdens een vaartocht regelmatig tussenstops moeten worden gemaakt. Deze onnodige ‘pauzes’ kosten niet alleen veel tijd, maar zorgen er ook voor dat de ontspannen sfeer enigszins verstoord wordt. Met een toilet aan boord voorkomt u dit. U kunt al varend naar de wc, zonder dat de rest van het gezelschap daar iets van merkt.

Boten met een toilet aan boord
Zoals gezegd beschikt NAUPAR boothuren.amsterdam over diverse boten met een toilet aan boord. Neem bijvoorbeeld de stoere Ivan Frank; deze sloep heeft, naast een toilet, ook een gecertificeerde barbecue-installatie aan boord. Ook op de Avanti-salonboot, waarvan bij mooi weer het dak én de zijkanten kunnen worden geopend, vindt u een toilet. En ook de Max, Mr. Grey, Stella Maris en vele andere boten beschikken over het gemak van een toilet aan boord.

Wilt u ook een boot mét toilet aan boord huren? Bekijk dan snel ons aanbod!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top