woensdag, september 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Toilet zonder spoelrand verovert Nederland
Toilet zonder spoelrand verovert Nederland

Toilet zonder spoelrand verovert Nederland

  • Nederland
  • Sphinx Rimfree heeft geen spoelrand en daarom geen verborgen plekken, waar bacteriën en vuil zich kunnen ophopen.
  • DE SPHINX MAASTRICHT
  • http://www.sphinx.nl
  • info@sphinx.nl

De binnenkant van het toilet is glad, goed bereikbaar en eenvoudig schoon te houden. De vinding lijkt simpeler dan deze is. Om een goed spoelresultaat te bereiken zonder spoelrand, moest een nieuwe spoeltechniek ontwikkeld worden. Sphinx Rimfree is voorzien van een in het keramiek geïntegreerde waterverdeling. Deze zorgt ervoor dat het spoelwater gelijkmatig en geruisloos door het hele toilet gevoerd wordt, ook bij een kleine spoeling.

Gemak in eigen stijl

Inmiddels biedt Sphinx een grote keuze aan Rimfree toiletten, in diverse designs en prijsklassen. Zo is voor elke badkamer of toiletruimte een aantrekkelijk, passend model te vinden. Gemak in stijl is daarmee de overtuigende boodschap van Sphinx Rimfree.

DE SPHINX MAASTRICHT biedt de Beneluxmarkt een compleet en helder assortiment met drie merken die elkaar aanvullen en versterken: Sphinx, Keramag Design en Koralle. De drie merken zorgen samen voor één compleet assortiment dat alle marktsegmenten bedient. Voor het volledige aanbod van de drie merken is B.V. DE SPHINX MAASTRICHT het aanspreekpunt.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top