woensdag, juli 15, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / TomTom Commuter Concept wordt vandaag vertoond
TomTom Commuter Concept wordt vandaag vertoond

TomTom Commuter Concept wordt vandaag vertoond

  • Nederland
  • Concept helpt automobilisten de juiste keuzes te maken tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer
  • TomTom
  • http://www.tomtom.com
  • info@tomtom.com

Amsterdam, 17 april 2013 – TomTom laat vandaag een preview zien van het TomTom Commuter concept. Dankzij dynamische ETA (Estimated Time of Arrival) vergelijkingen bij de belangrijkste punten op de dagelijkse route, zal TomTom Commuter zelfs de meest ervaren automobilisten helpen om nog beter te bepalen wat dagelijks de snelste route van huis naar werk en vice versa is. Het TomTom Commuter concept werkt op basis van TomTom Traffic.

De meeste automobilisten kennen de verschillende routes naar hun dagelijkse bestemmingen op hun duimpje en gebruiken daarvoor zelden hun navigatiesysteem. Vanwege de dagelijks wisselende verkeerssituatie staat echter niet op voorhand vast welke route de snelste is. De informatie van TomTom Commuter gaat daar verandering in brengen.

“TomTom’s kennis van de verkeerssituatie op het gehele wegennet is ongeëvenaard,” vertelt Corinne Vigreux, Managing Director van TomTom Consumer. “Ons doel is die expertise zo in te zetten, dat ook de dagelijkse automobilisten eenvoudig toegang hebben tot de informatie die ze echt nodig hebben. Veel deelnemers aan het woon-werkverkeer zien zich dagelijks geconfronteerd met het dilemma dat ze niet weten welke van de woon-werk routes de snelste is. Het TomTom Commuter concept maakt aan deze onzekerheid een einde en laat automobilisten ook op hun dagelijkse route de beste keuze maken.”

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top