zaterdag, oktober 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / TomTom Telematics passeert mijlpaal van 700.000 voertuigen
TomTom Telematics passeert mijlpaal van 700.000 voertuigen

TomTom Telematics passeert mijlpaal van 700.000 voertuigen

  • Nederland
  • TomTom Telematics verstevigt zijn positie als toonaangevende Europese leverancier van fleet management-oplossingen en kijkt uit naar toekomstige groei
  • TomTom
  • ttt@lvtpr.com

TomTom Telematics heeft de mijlpaal gepasseerd van 700.000 voertuigabonnementen voor zijn connectedcar- en fleet management-oplossingen (FMS). Met meer dan 46.000 klanten verstevigt het bedrijf met deze mijlpaal zijn positie als Europa’s toonaangevende FMS-leverancier.

In de afgelopen jaren groeide TomTom Telematics met dubbele cijfers als gevolg van zijn voortdurende toewijding aan innovatie en zijn continue investering in R&D. Het hart wordt gevormd door WEBFLEET, de Software-as-a-Service-oplossing van het bedrijf, dat wagenparkbeheerders in staat stelt voertuiggegevens effectief te beheren. Deze oplossing is onderdeel van het bredere, ISO/IEC 27001:2013-gecertificeerde TomTom Telematics Service Platform. De kracht van dit platform ligt in het benutten van schaalvoordelen, waardoor TomTom Telematics zijn business buiten de kernactiviteiten op het gebied van fleet management kan ontwikkelen en zodoende kan blijven groeien.

“Onze focus op innovatie is een van de grootste drijfveren van de groei die we zien in ons bedrijf”, zegt Thomas Schmidt, Managing Director van TomTom Telematics. “Op dit moment staan we aan de vooravond van een spannend, nieuw tijdperk voor de fleet management-branche. De opkomst van voertuigconnectiviteit zal de manier waarop wagenparken opereren, transformeren. Samen met onze partners willen we nieuwe apps, oplossingen en integraties creëren, die klanten in elke sector en met elk soort wagenpark innovatieve voordelen bieden. Hierdoor kunnen zij kosten verlagen en efficiëntie vergroten, wat vervolgens weer een concreet effect op de winstgevendheid van hun bedrijf kan hebben.”

-EINDE-

Over TomTom
TomTom maakt beweging mogelijk. Elke dag vertrouwen miljoenen mensen over de gehele wereld op TomTom voor het nemen van slimmere beslissingen. Wij ontwerpen en ontwikkelen innovatieve producten die het voor mensen eenvoudiger maken om zich in de richting van hun doelen te bewegen. Onze componenten op basis van kaarten omvatten kaartcontent, onlinediensten op basis van kaarten, en realtime verkeers- en navigatiesoftware. Onder onze consumentenproducten vallen alles-in-een navigatieapparaten (PND’s), navigatieapps en sporthorloges. Onze belangrijkste zakelijke producten zijn op maat gemaakte, in het dashboard ingebouwde navigatiesystemen en een fleetmanagement-systeem dat aan wagenparkbeheerders wordt aangeboden als onlinedienst met geïntegreerde mobiele devices voor in het voertuig. We hebben vier klantgerichte businessunits: Automotive, Licensing, Telematics en Consumer.

We zijn opgericht in 1991 en hebben ons hoofdkantoor in Amsterdam. Wereldwijd hebben we meer dan 4.700 werknemers. Meer informatie is te vinden opwww.tomtom.com.

Over TomTom Telematics
TomTom Telematics is een business unit van TomTom, die zich volledig richt op fleet management, voertuigtelematica en connectedcar-diensten. WEBFLEET is een Software-as-a-Service-oplossing (SaaS) die wordt gebruikt door kleine en grote bedrijven om de voertuigprestaties te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de wagenparkefficiëntie in haar algemeenheid te verhogen. Daarnaast levert TomTom Telematics diensten aan verzekeringsmaatschappijen, verhuurbedrijven, leasemaatschappijen, auto-importeurs en ondernemingen die zowel bedrijven als consumenten bedienen.

TomTom Telematics behoort tot de meest toonaangevende aanbieders van telematicaoplossingen in de wereld met meer dan 700.000 abonnementen wereldwijd. Het bedrijf ondersteunt bestuurders in meer dan zestig landen en biedt het krachtigste lokale supportnetwerk dat er is, en de grootste keuze in sectorspecifieke applicaties en integraties van externe partners. Meer dan 46.000 klanten profiteren elke dag van het hoogste niveau voor wat betreft betrouwbaarheid, integratie en beschikbaarheid van de ISO/IEC 27001:2013-gecertificeerde diensten die opnieuw geaudit zijn in november 2016.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top