donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Topshop & Topman naar de Bijenkorf
Topshop & Topman naar de Bijenkorf

Topshop & Topman naar de Bijenkorf

  • Nederland
  • De Bijenkorf Amsterdam verwelkomt TOPSHOP en TOPMAN: nieuwe en onderscheidende merken die in Nederland exclusief bij de Bijenkorf verkrijgbaar zijn. Op maandag 2 september om 11 uur vindt de opening plaats. TOPSHOP heeft een shop-in-shop van 150 m2 op de eerste verdieping en TOPMAN van 140 m2 op de begane grond. Shoppers kunnen op deze locaties een topselectie van hun beste looks verwachten.
  • De Bijenkorf
  • http://www.debijenkorf.nl
  • info@debijenkorf.nl

Het populaire label TOPSHOP, opgericht in 1964, is het ultieme fashion label voor modebewuste vrouwen. TOPMAN, in 1978 gestart, is een eigentijds mannenmerk uit Londen; fashion-forward, on trend, betaalbaar en met toonaangevende ontwerpen.Met meer dan 500 winkels in het Verenigd Koninkrijk en 230 franchise locaties in 30 landen floreren de twee merken wereldwijd; fysiek in de grote steden, maar ook in de digitale wereld.

TOPSHOP en TOPMAN zijn wereldwijd bewonderd vanwege hun trendsettende aanpak en sterke connecties met celebrities zoals Beyoncé, Sienna Miller, Kate Bosworth, Tinie Tempah, One Direction en Mark Ronson.TOPSHOP & TOPMAN: “Binnen de levendige fashion scene van de Bijenkorf zijn wij erg blij om een shop-in-shop te openen. Voor ons is het een volstrekt natuurlijke ontwikkeling om deze stap te zetten. We zien er naar uit om onze Britse stijl naar Nederland te brengen.”

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top