zaterdag, april 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Toshiba ISB investeert in toekomst: Jan Decaestecker nieuwe Key Accountmanager Benelux bij Toshiba ISB
Toshiba ISB investeert in toekomst: Jan Decaestecker nieuwe Key Accountmanager Benelux bij Toshiba ISB

Toshiba ISB investeert in toekomst: Jan Decaestecker nieuwe Key Accountmanager Benelux bij Toshiba ISB

  • Nederland
  • Toshiba Information Systems Benelux heeft Jan Decaestecker (1976) benoemd tot Key Account Manager Benelux Corporate Business.
  • Toshiba
  • info@toshiba.nl
In deze functie is Decaestecker verantwoordelijk voor grote corporate klanten in de financiële en farmaceutische sector en binnen de lokale en centrale overheid en in de zorgsector. Hij zal zich richten op new business en het uitbouwen van Toshiba’s marktaandeel als B2B-leverancier in België en Luxemburg. Decaestecker was hiervoor werkzaam bij Bpack, onderdeel van Bpost, de Belgische postbezorgdienst.Jan heeft veel ervaring met business development en het bouwen en onderhouden van langetermijnrelaties met corporate klanten. Daarnaast brengt hij een schat aan markt- en productkennis mee over de dynamiek in de IT-salesomgeving en de snelle toename van mobiliteit van de werkplek.

Ronald Ravel, country manager van Toshiba Information Systems Benelux: “Met Jan hebben we een senior professional met veel ervaring op het gebied van IT in huis gehaald en zien zijn aanstelling als een investering in de toekomst. Wij hebben er alle vertrouwen in dat met zijn komst onze ambities voor de Belgische/Benelux markt verder verwezenlijkt kunnen worden, waarbij klanten een vertrouwd aanspreekpunt krijgen alsmede een geïntegreerde aanpak van oplossingen op het gebied van mobiliteit en IT.”

Over Toshiba
Toshiba Corporation, een Fortune Global 500-bedrijf, levert toonaangevende oplossingen in de vorm van geavanceerde elektronische en elektrische producten en systemen in vijf strategische businessdomeinen: Energy & Infrastructure, Community Solutions, Healthcare Systems & Services, Electronic Devices & Components en Lifestyle Products & Services. Op basis van het commitment van de Toshiba Group, ‘Committed to People, Committed to the Future’, bevordert Toshiba wereldwijd activiteiten die groei door creativiteit en innovatie helpen waarborgen en bijdragen bij aan de totstandkoming van een wereld waarin mensen overal onder veilige en comfortabele omstandigheden leven.

Toshiba, in 1875 opgericht in Tokio, is vandaag de dag de spil in een mondiaal netwerk van meer dan 580 bedrijven en 199.000 werknemers en een jaaromzet van ruim 6,6 triljoen yen (55 miljard US dollar).

Meer informatie over Toshiba is te vinden op: www.toshiba.nl

 

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top