zondag, juli 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Tot 100% korting bij webwinkel Ede als vrienden ook kopen
Tot 100% korting bij webwinkel Ede als vrienden ook kopen

Tot 100% korting bij webwinkel Ede als vrienden ook kopen

  • Nederland
  • ​Deals4Buddies heeft elke week een nieuwe aanbieding van gebruiksvoorwerpen tegen een volgens de initiatiefnemer zeer scherpe prijs. Iemand die het product koopt, kan dat zijn vrienden op sociale media laten weten.
  • image-4363312
  • swan creative
  • www.deals4buddies.nl
  • a.imha@swancreative.nl
  • http://www.gelderlander.nl/regio/de-vallei/korting-bij-webwinkel-ede-als-vrienden-ook-kopen-1.4363227

De aanbiedingenwebsite Deals4Buddies, opgezet door het bedrijf Swan Creative in Ede, denkt de markt te gaan veroveren met een nieuw concept.

Kopers die zorgen dat vrienden op sociale media de aanbieding ook kopen, krijgen zelf korting.  De site denkt zo snel een plek te veroveren tussen de grote aanbieders van aanbiedingen op het internet.

Scherpe prijs

​Deals4Buddies heeft elke week een nieuwe aanbieding van gebruiksvoorwerpen tegen een volgens de initiatiefnemer zeer scherpe prijs. Iemand die het product koopt, kan dat zijn vrienden op sociale media laten weten.

Korting

Als zij besluiten dat product of een ander type ook aan te schaffen, krijgt de eerste koper korting. Het gaat om 25 procent korting per ‘vriend’. Die korting mag bij elkaar opgeteld worden, waardoor de korting bij 4 vrienden 100 procent bedraagt.

Over aimha

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top