zaterdag, oktober 23, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / Tourism Marketing Concepts: Ervaar een spirituele retraite in Kyushu
Tourism Marketing Concepts: Ervaar een spirituele retraite in Kyushu

Tourism Marketing Concepts: Ervaar een spirituele retraite in Kyushu

  • Anderen
  • Kom helemaal tot rust tijdens een retraite in het idyllische landschap van Kunisaki. De ochtenden beginnen met mediteren, waarna er yogasessies en een Japans ontbijt volgen. ’s Middags kunnen de gasten het schiereiland Kunisaki verkennen en een wandeling maken over enkele oude bedevaart paden. Tijdens het verblijf leren de gasten over het maken van Saba boekweit noedels, Ikebana bloemschikken, de chado theeceremonie en Japans taiko drummen en slapen ze in traditionele Japanse accommodatie. Kijk hier voor meer informatie.
  • 3230ad93-ed2a-4ded-a381-13d02e0e09fa
  • Tourism Marketing Concepts
  • http://www.tourismmarketingconcepts.com
  • teun@tourismmarketingconcepts.com
  • 49f3c16c-e949-4293-97a2-afb63e715761

Tuinen in Japan

Japan is een prachtige bestemming voor tuinliefhebbers. Een kleurexplosie in de herfst, roze bloesem in de lente en prachtige groene bomen in de zomer: in elk seizoen zijn de landschapstuinen een bezoek waard. Kenrokuen in Kanazawa, Korakuen in Okayama en Kairakuen in Mito vormen de Drie Grote Tuinen van Japan. De landschapstuin Kenrokuen beslaat 10 hectare en stamt uit 1676. Kenrokuen betekent “tuin van de zes subliemheden” – de zes kenmerken die belangrijk worden geacht voor een ideale tuin: ruimtelijkheid, beslotenheid, deskundigheid in het vervaardigen of aanleggen, ouderdom, veel water en weidse uitzichten. Korakuen is 133.000 m2 groot en in dit open natuurtheater vergeet je de drukte van de stad direct. In de Kairakuen tuin staan zo’n 3.000 pruimenbomen van 100 verschillende soorten en heeft uitzicht op prachtige bossen en meren. Er bestaan georganiseerde reizen om de mooiste tuinen in Japan te bezoeken.

Thematours door Akihabara

Akihabara, ook wel Akiba genoemd, is een gebied in Tokyo dat bekend staat als een paradijs voor amine en manga fans. Er zijn vele winkels te vinden waar een Otaku-hart sneller van gaat kloppen: figures, manga, merchandise en zelfs complete cosplay winkels, je vindt er alles. Daarnaast staat Akihabara bekend als ‘The Electric District’, met enorme elektronica winkels. Het best ontdek je de kleine straatjes, bijzondere winkels en verhalen met een ervaren gids.

Directe lijn Brussel – Tokyo

ANA, de grootste luchtvaartmaatschappij van Japan, lanceert een directe lijn tussen Brussel en Tokyo Narita Airport. Vanaf de winter van 2015 is het mogelijk direct vanuit Brussel naar Tokyo te vliegen. De exacte datum van de start van de dienst, het vluchtschema en het type vliegtuig dat gebruikt zal worden, wordt later bekend gemaakt.

28 augustus: Abunaicon 2015

Abunaicon wordt vaak de grootste Anime en Cosplay conventie van Nederland genoemd. Een weekend lang halen Japan liefhebbers hun hart op tijdens tientallen verschillende activiteiten zoals workshops, lezingen, cosplay wedstrijden, films enzovoorts. Het thema van de conventie op 28 augustus 2015 is “sugar spice and everything nice”.

http://www.thesushitimes.com/activiteit/conventie-abunaicon-2015/

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top