dinsdag, augustus 16, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / Tourism Marketing Concepts: Jordanië introduceert de Jordan Pass ‘Less is more’
Tourism Marketing Concepts: Jordanië introduceert de Jordan Pass ‘Less is more’

Tourism Marketing Concepts: Jordanië introduceert de Jordan Pass ‘Less is more’

  • Anderen
  • Het Ministerie van Toerisme en Oudheden van Jordanië heeft voor de bezoekers van het Koninkrijk een speciale pas gelanceerd, de Jordan Pass. De Jordan Pass is een ultiem 'sightseeing package' en geeft de pashouder de mogelijkheid om alles uit zijn reis te halen. Deze pas geeft bezoekers toegang tot een groot aantal toeristische bezienswaardigheden, historische locaties en musea waardoor het bezoeken van verschillende plekken wordt gestimuleerd.
  • 13cb0e84-1833-402b-a765-a7e2d52f4955
  • Tourism Marketing Concepts
  • http://www.tourismmarketingconcepts.com
  • teun@tourismmarketingconcepts.com
  • 05a39a83-7d69-4201-bffb-58da94feac47

Hoe werkt het?

Wanneer je de Jordan Pass aanschaft heb je in principe al betaald voor meer dan 40 bezienswaardigheden; waaronder een bezoek aan Petra, Jerash, Wadi Rum. De Jordan Pass kost 70 JOD, ongeveer € 88, terwijl een dagpas voor Petra al 50 JOD kost (€ 63). Op de website van Jordan Pass zijn een aantal routes voorgesteld. Ontdek de ruïnes, bijbelse plaatsen en diverse plekken die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

Minister van Toerisme en Oudheden aan het woord

De minister van Toerisme en Oudheden Mr. Nayef H. Al Fayez: ‘Het belang van de Jordan Pass is om toeristen tijd en geld te besparen tijdens hun bezoek aan Jordanië. Hierdoor krijgen ze de mogelijkheid het meeste uit hun reis te halen. Door middel van deze pas laten we de toeristen de unieke gastvrijheid van de Jordaanse bevolking ervaren’.

Over Jordanië

Jordanië is een Koninkrijk vol verrassingen. Het land telt ruim zes miljoen inwoners en is vanwege het aangename klimaat een vakantiebestemming voor elk seizoen. Een reis naar Jordanië is niet compleet zonder een bezoek aan de verborgen stad Petra, het Dana natuurreservaat, de Dode Zee en de kleurrijke Rode Zee. Bezoekers vinden er historie en cultuur, unieke wellness activiteiten, avontuur en ongerepte natuur.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top