maandag, oktober 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / Tourism Marketing Concepts: Kunstzinnige festivals op Malta deze zomer Opening Malta International Arts Festival
Tourism Marketing Concepts: Kunstzinnige festivals op Malta deze zomer Opening Malta International Arts Festival

Tourism Marketing Concepts: Kunstzinnige festivals op Malta deze zomer Opening Malta International Arts Festival

  • Anderen
  • Malta staat bekend als de parel in de Middellandse zee. Het heeft 7000 jaar geschiedenis, het water is helderblauw, de wandelmogelijkheden eindeloos en het eten om je vingers bij af te likken. Maar wist je dat Malta ook heel kunstzinnig is? Dit jaar vindt het Malta International Arts Festival voor de 10e keer plaats, van 10 juli tot en met 3 augustus. Daarnaast zal het Ballet d'Europe op 1 en 2 augustus optreden bij Pjazza Teatru Rjal.
  • Schermafbeelding_2013_06_06_om_3.56.15_PM
  • Tourism Marketing Concepts
  • http://www.tourismmarketingconcepts.com
  • teun@tourismmarketingconcepts.com
  • 09d1abb9-17cf-462a-96d3-393862439627

Malta International Arts Festival

De voorbereidingen voor Malta’s grootste internationale kunstfestival zijn al maanden in gang, maar nu is het bijna zover! Kunstenaars uit de hele wereld komen naar Malta om samen met de beste Maltese kunstenaars een spetterend festival neer te zetten met 14 optredens en een uitgebreid programma met workshops, master classes en evenementen. Het Pendulum Choir opent het festival op 10 juli om 21 uur bij de Valletta City Gate met een gratis concert op bewegende platformen. Een ander gratis evenement is Meeting the Odyssey, Dit sociale en artistieke project draait om het schip genaamd Hoppet, dat van de Oostzee naar de Middellandse Zee gevaren is. Voor kinderen is de musical ‘Voyages of Marco Polo’ een aanrader. De meeste optredens vinden plaats in de openlucht. Kijk voor het volledige programma op www.maltaartsfestival.org.

Ballet d’Europe

In 2006 gaf het Ballet d’Europe een prachtige uitvoering in de ruïnes van het Royal Opera House. Nu komt het ballet terug naar Malta, om in het Pjazza teatru Rjal werken gechoreografeerd door oprichter Jean-Charles Gil op te voeren. De Spaanse Gil kwam bij het Ballet National of Marseilles toen hij 17 was en na een lange, succesvolle internationale danscarrière is hij begonnen met choreograferen. Op 1 en 2 augustus toont het ballet FOLAVI (2008) en Complicités (2012). Kippenvel gegarandeerd voor elke dansliefhebber.

Musea voor moderne kunst op Malta

De Maltese eilanden zijn met hun diepe kleuren en ruige landschap altijd een bron van inspiratie geweest voor schilders, fotografen en beeldhouwers. Naast het rijke erfgoed van de kunstenaars die opdrachten kregen van de ridders van Sint Jan telt Malta veel werken van uitstekende hedendaagse kunstenaars. In het St. James Cavalier Centre for Creativity in Valletta wordt hun werk tentoongesteld. In het Tempra Museum, het enige permanente museum voor moderne kunst op Malta, vind je een belangrijke collectie van 420 werken van 246 kunstenaars uit 61 landen, waaronder werk van Henry Moore, Salvador Dali en Giacomo de Pass.

Voor vragen of informatie kun je altijd contact met mij opnemen: marlies@malta.nl of +31206383271.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top