dinsdag, augustus 16, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Tourism Marketing Concepts: Malta presenteert zich op de 50PlusBeurs
Tourism Marketing Concepts: Malta presenteert zich op de 50PlusBeurs

Tourism Marketing Concepts: Malta presenteert zich op de 50PlusBeurs

  • Europa
  • Bezoek Mooi Malta in de Jaarbeurs van 15 t/m 19 september op stand C023 in hal 8 De Malta Tourism Authority staat dit jaar weer op de 50PlusBeurs in Utrecht. Van 15 t/m 19 september kunnen consumenten uitgebreide informatie vinden over Malta, Gozo en Comino in de stand van Mooi Malta: Hal 8, standnummer C023. De eilanden bieden voor ieder wat wils: van de prachtige architectuur in Valletta tot de ongerepte natuur op Gozo. Alle bezoekers van de stand ontvangen een kleine attentie uit Malta.
  • 5ee5601f-6fbc-4c49-af67-a2121f0dc0e5
  • Tourism Marketing Concepts
  • http://www.tourismmarketingconcepts.com
  • teun@tourismmarketingconcepts.com
  • fb618874-a78e-408f-87c8-74a26844153b

Malta is meer!

Steeds meer mensen ontdekken de Maltezer Archipel in de Middellandse Zee. Malta, Gozo en Comino staan gelijk aan groots genieten op 3 kleine eilanden: een intrigerende geschiedenis die meer dan 7000 jaar terug gaat; tel daarbij op een zonovergoten klimaat, de gastvrije bevolking en de Mediterrane gastronomie en het is duidelijk waarom Malta een geliefde bestemming is. Malta is niet alleen een fantastische zonbestemming van het vroege voorjaar tot ver in de herfst, het is ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger. Als je van wandelen en fietsen houdt, is Malta een bezoek meer dan waard.

Wandelen op Malta

Speciaal voor wandelliefhebbers zijn er verschillende wandelingen uitgezet op Malta. Per wandeling is er een kleine folder beschikbaar met een duidelijke routebeschrijving. De wandelingen variëren tussen de 4,5 en 15 km en brengen de wandelaar langs kleine dorpjes, oude wachttorens en verschillende van de 365 kerkjes op het eiland. In het zuidwesten van Malta is de natuur nog ongerept en kunnen wandelaars hun hart ophalen.

Nazomeren op Malta

Geen zin in de druilerige herfst in Nederland? Op Malta is het in de maanden september en oktober nog heerlijk vertoeven met temperaturen boven de 20 graden en zon. In het najaar zijn er vele aanbiedingen voor een goedkoop weekje nazomeren in de Maltezer Archipel.

De 50PlusBeurs

De 50PlusBeurs opent haar deuren van dinsdag 15 t/m zaterdag 19 september van 10.00 tot 17.30 uur. Hal 8 staat geheel in het teken van vakantie, met informatie over bestemmingen; van wintersport tot strandvakantie, van stedentrip tot wandeltocht!

Over Malta

Op 3 uur vliegen van Amsterdam ligt de republiek Malta; een archipel die bestaat uit 3 eilanden: Malta, Gozo en Comino. Malta heeft het formaat van Texel en ligt in het hart van de Mediterranee: ongeveer 90 km ten zuiden van Sicilië. Het eiland is lid van de Europese Unie en je betaalt er dus gewoon met euro’s. Malta heeft een eigen taal: het Maltees, maar iedereen op het eiland spreekt Engels. Air Malta vliegt in het winterseizoen 4 keer per week van Amsterdam naar Malta.

Ryan Air heeft tevens het gehele jaar directe vluchten naar Malta vanaf Eindhoven.

Mocht je interesse hebben om langs te komen op de stand neem dan contact met mij op: marlies@malta.nl of +31206383271. Dan zorgen wij dat je een perspas krijgt en naar binnen kunt.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top