maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Anderen / Tourism Marketing Concepts: Reisnieuws uit Taiwan – juli 2015
Tourism Marketing Concepts: Reisnieuws uit Taiwan – juli 2015

Tourism Marketing Concepts: Reisnieuws uit Taiwan – juli 2015

 • Anderen
 • Taiwan, het land van de bruisende stad Taipei, indrukwekkende berglandschappen, nationale parken en stranden. Cultuurliefhebbers zijn er aan het goede adres en ook watersporters halen hun hart op met volop mogelijkheden voor raften, duiken en snorkelen. Wellicht verrassender is de prachtige omgeving voor fietsers! Sinds 2010 is het bureau voor Toerisme actief bezig met het op de kaart zetten van Taiwan als internationaal fietsparadijs.
 • 68177aa4-26f9-4fa8-8698-677614585f47
 • Tourism Marketing Concepts
 • http://www.tourismmarketingconcepts.com
 • teun@tourismmarketingconcepts.com
 • 84320724-1a1b-4f17-a903-c6515e74a671

Ambassadeur gezocht!

Het bureau voor Toerisme van Taiwan is op zoek naar een Europese student als ambassadeur van de Formosa 900, één van de drie evenementen van het Fiets Festival dat plaatsvindt in november 2015. De ambassadeur wordt gesponsord om deel te nemen aan de Formosa 900 en wordt verwacht te komen met creatieve en innovatieve ideeën over hoe Taiwan en haar fietscultuur gepromoot kan worden bij medestudenten. Denk hierbij aan blog posts, een artikel in het universiteitsblaadje of zelfs een on-campus evenement.

Ben jij:

 • een student
 • gefascineerd door cultuur en andere landen
 • een fietsliefhebber
 • creatief en heb je innovatieve ideeën
 • iemand die graag zijn eigen ervaringen deelt

Stuur dan een mail naar info@taiwantourismus.de met je motivatie en uitleg waarom jij uitgeroepen moeten worden tot de ‘Next Taiwan Cycling Ambassador’. Aanmelden kan tot 31 augustus 2015.

Let’s bike, Taiwan!

Taiwan heeft uitstekende snelwegen, die door prachtige bergen en waterlandschappen lopen. Fietsen door Taiwan gaat veel verder dan alleen een work-out: het is een unieke ervaring! Kijk hier voor meer informatie over fietsen in Taiwan en het Fiets Festival.

Fiets Festival

Om dit te bewerkstelligen, wordt er jaarlijks het Fiets Festival gehouden. Dit jaar vindt het plaats van van 30 oktober tot 22 november. Op 30 oktober vindt de Taiwan KOM Challenge plaats, waarbij deelnemers vanuit Qixingtan de 3.275 meter hoge Hehuan Berg beklimmen. De route loopt door een verscheidenheid aan prachtige landschappen. Op 14 november is de Formosa 900, waar de zoektocht naar een ambassadeur allemaal om draait. Bij de Formosa 900 vertrekken er meerdere groepen fietsers vanaf verschillende locaties voor een 9 daagse fietstocht door Taiwan. Deze tour is in een rustig tempo zodat de fietsers ondertussen kunnen genieten van het prachtige landschap van onder andere de East Rift Valley, die door de ongerepte provincies Hualien en Taitung loopt. Speciaal voor niet professionele wielrenners is er de ‘Come! Bike Day’. Deze dagtocht wordt gehouden op 15 november en is een fietstocht van ongeveer 30 kilometer om het prachtige Sun Moon Lake. Voor niet sportievelingen is aanmoedigen en genieten van de mooie omgeving een goed alternatief.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top