dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Tourism Marketing Concepts: Zalig aan zee in Malta
Tourism Marketing Concepts: Zalig aan zee in Malta

Tourism Marketing Concepts: Zalig aan zee in Malta

  • Europa
  • Malta wordt ook wel de parel van de Middellandse Zee genoemd. Het water van de zee kan in de zomermaanden oplopen tot zo’n 26 graden! Heerlijk om een duik te nemen in dit helderblauwe water, maar de zee rondom Malta heeft nog veel meer te bieden.
  • 85d7ec59-59ac-4a8b-b7f6-ab5f341afd24
  • Tourism Marketing Concepts
  • http://www.tourismmarketingconcepts.com
  • teun@tourismmarketingconcepts.com
  • 99341595-07b9-4bbd-8d3a-f8e0589fb904

Zeevissen

Marsa betekent “haven” in het Arabisch, xlokk is “zuidoost” is het Maltees. Samen maakt dit Marsaxlokk, een kleurrijk vissersdorp. Dagelijks gaan hier vissers de zee op om zwaardvis, tonijn en de lokaal populaire lampuki te vangen. Boek een vistrip op een traditionele luzzu om visser voor één dag te zijn. De avontuurlijke toerist kan ook gaan voor de snelle en krachtige roofvissen tijdens een sportvis trip. Gevechten en adrenaline gegarandeerd!

Duiken

Malta staat bekend als prachtige duikbestemming. In het heldere water van de Middellandse Zee vind je prachtige riffen, grotten en scheepswrakken. Malta is de ultieme duikbestemming voor beginners, maar ook voor de meer ervaren duikers zijn er verschillende duikplekken met onder meer archeologische voorwerpen, waarvan sommige uit de Tweede Wereldoorlog en andere zelfs uit het Romeinse tijdperk stammen.

Beachclub

Met de zeewind in je haren genieten van een cocktail in een hippe en relaxte outdoor club? Het kan bij de Bedouin Bar! Deze beach club, onderdeel van het vijfsterren Westin Dragonara Resort in st. Julians, is in de zomer elke vrijdagavond open. Funky muziek, een net wat ouder publiek en prachtig uitzicht staan garant voor een gezellig avondje uit.

Splash and Fun

Zwembaden, golfslagbaden, glijbanen, duikplanken en trampolines, je vindt het allemaal in het Splash and Fun waterpark. Een dag waterpret voor jong en oud!

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top