zondag, januari 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Traditie Vierdaagse van Nijmegen op een serie postzegels vastgelegd
Traditie Vierdaagse van Nijmegen op een serie postzegels vastgelegd

Traditie Vierdaagse van Nijmegen op een serie postzegels vastgelegd

  • Nederland
  • PostNL brengt vandaag een postzegelserie uit die in het teken staat van de honderdste Vierdaagse. Voorzitter Johan Willemstein van Stichting DE 4DAAGSE en burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen kregen in Nijmegen de eerste postzegelvellen overhandigd door Linda van Zomeren, HR-directeur bij PostNL.
  • Post NL
  • info@postnl.nl

Linda van Zomeren licht toe: “Aan deze honderdste editie doet naar verwachting een record aantal deelnemers mee. Wij hebben ontzettend veel waardering voor alle wandelaars die vier achtereenvolgende dagen enorme afstanden lopen. De Vierdaagse is een prachtige traditie in Nederland die het verdient om op postzegels te worden vastgelegd.”

Vier wandeldagen in beeld

De vier wandeldagen door Nijmegen en de wijde omgeving zijn op de postzegels op treffende wijze verbeeld. De postzegelserie omvat vijf afzonderlijke postzegelvellen. Naast aandacht aan de Nijmeegse Vierdaagse als geheel zijn de specifieke wandeldagen van Wijchen, Elst, Cuijk en Groesbeek verbeeld. Afgebeeld zijn de wandelaars door de jaren heen in zwart/wit en in kleur. De inspanning op hun gezichten, maar ook de blaren op de voeten hebben een plek op de postzegels gekregen.

Verkrijgbaarheid

De postzegels zijn verkrijgbaar via postnl.nl/vierdaagse. De 5 postzegelvellen zitten in een speciale map die € 20,- kost. Tijdens de vierdaagse is het vel van de Nijmeegse Vierdaagse ook te koop in de speciale stand van PostNL. De oplage van de map met bijbehorende postzegelvellen is beperkt tot 2.000 exemplaren.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top