maandag, september 21, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / transavia.com voor vijfde keer marktleider in vrijetijdsbestemmingen
transavia.com voor vijfde keer marktleider in vrijetijdsbestemmingen

transavia.com voor vijfde keer marktleider in vrijetijdsbestemmingen

  • Nederland
  • transavia.com is gisteren tijdens de Vakantiebeurs voor de vijfde keer op rij door de Nederlandse reiswereld uitgeroepen tot de beste Low cost- en de beste Charterluchtvaartmaatschappij.
  • Transavia
  • http://www.transavia.com
  • info@transavia.com

Bram Gräber, algemeen directeur transavia.com: ‘ik ben er trots op dat we het afgelopen jaar, ondanks de turbulente tijden, toch een mooie groei hebben doorgemaakt. De klant waardeert ons scherp geprijsde aanbod en weet ons niet alleen te vinden voor zonvakanties, maar ook steeds meer voor een korte break, stedentrip of wintersportvakantie. We zetten dit jaar deze lijn voort en investeren daarbij in nieuwe, innovatieve producten die het reizen met transavia.com voor de klant nog comfortabeler en vrolijker maken’.

De bekendmaking vond plaats tijdens de jaarlijkse Verenuitreiking, georganiseerd door het vakblad TravMagazine. Alle ruim 40 verenwinnaars zijn gekozen door de reisadviseurs en het management van de reisbureaus in Nederland. In de categorie Low cost luchtvaartmaatschappij kreeg transavia.com 71% van alle stemmen. Met 52% stemmen werd transavia.com in de categorie Charterluchtvaartmaatschappij uitgeroepen tot winnaar.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top